2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Livingfurn Kala tv-meubels 

Bent u op zoek naar een tv-meubel voor in een strak modern interieur? Dan is het tv-meubel uit de Kala collectie van Livingfurn iets voor u. Dit stijlvolle item draagt bij aan de sfeer in uw huis. Ook is dit tv-meubel perfect te combineren met de andere meubels uit de Livingfurn Kala collectie. Bekijk hieronder de tv-meubels uit de collectie. Liever de meubels zelf komen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Enschede.  

Bekijk ook eens onze andere LivingFurn Kala-producten, waaronder:

Livingfurn Kala tv-meubel

showroomStijlvol tv-meubel
Hoge kwaliteit
Verschillende afmetingen
9,4| 114 Google reviews

Livingfurn Kala Tv-meubels  

Het tv-meubel neemt het onaangename zicht op kabels en snoeren weg en biedt wat extra opbergruimte voor audioapparatuur afstandsbedieningen en andere losse spullen. Het meubel zorg niet alleen bij het creëren van een opgeruimde maar ook stijlvolle woonruimte. De Livingfurn Kala tv-meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kunnen wij voor ieder interieur het juiste tv-meubel leveren.

Livingfurn Kala collectie 

Het is natuurlijk mooi om het tv-meubel te combineren met de stijl van de rest van het interieur. Dat is het leuke aan de Livingfurn Kala collectie. De meubelen uit de collectie zijn perfect met elkaar te combineren om zo een bepaalde stijl te creëren in huis. Alle producten uit de Kala collectie zijn gemaakt van zwart mango hout en massief zwart staal. De meubelen hebben een moderne en stoere look.  

Livingfurn kala tv-meubel

Livingfurn Kala tv-meubels bij Schippers Lifestyle.  

Wilt u de tv-meubels of andere artikelen uit de Livingfurn Kala collect zelf komen bekijken? Dat kan! Kom gerust langs in onze showroom in Enschede. Bij vindt u 2000m2 aan toonzalen met meubelen van verschillende merken waaronder de Livingfurn Kala collectie. Onze woonspecialisten staan u graag te woord en adviseren u over de verschillende meubelen.