2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Kala collectie van Livingfurn

De Kala Collectie van Livingfurn is stijlvol, krachtig en zeer onderscheidend. Niet alleen de strakke vormgeving maar ook de afwerking en kleur geven deze collectie karakter. De meubelen zijn vervaardigd uit mangohout met robuust zwart staal. Het mangohout is zorgvuldig afgewerkt met een beschermende zwarte finish.

Uitgebreid Kala assortiment

Het Kala assortiment is zo uitgebreid dat je de hele inrichting op elkaar kan laten aansluiten. Zo is een Kala kast goed te combineren met de eettafel en tv kast uit de Kala collectie. Benieuwd hoe ze er in het echt uitzien? Kom dan langs bij Schippers Lifestyle. In onze 2000m2 sfeervol ingerichte showroom staan de meeste meubels gepresenteerd.


Over Livingfurn

Livingfurn is al sinds 1998 gespecialiseerd in sfeervolle en trendvolgende meubelen. De unieke meubelen waaronder kasten, eettafels, tv meubels en salontafels worden met passie gemaakt voor een sfeervol ingericht interieur. In onze winkel in Enschede kan je een groot deel van het Livingfurn assortiment bekijken. Direct bestellen kan in de winkel, maar ook later via onze webshop.