2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Relaxfauteuil modern

Een moderne relaxfauteuil direct online bestellen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Binnen onze collectie relaxfauteuils bieden wij veel variatie voor een moderne look.

  • Goede kwaliteit
  • 3 jaar garantie

Een relaxfauteuil modern is de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. Ervaar het zelf in onze showroom in Enschede en vergeet niet onze gehele collectie fauteuils te bekijken.

Relaxfauteuil modern

showroomVerschillende moderne relaxfauteuils
Goede Kwaliteit
Ruime Keuze
9,4| 114 Google reviews

Diversiteit in assortiment voor de beste keuze

Onze ruime assortiment zorgt ervoor dat u genoeg keuze heeft tussen verschillende soort materialen, kleuren en soorten. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook fauteuils met armleuning. Een moderne relaxfauteuil is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, maar draagt ook bij aan uw welzijn. Onze stoelen zijn zorgvuldig ontworpen om te zorgen dat ze uw lichaam op de juiste plaatsen ondersteunen. Hiermee heeft u bij gebruik altijd een gezonde zithouding en ontnemen zij de druk op uw rug, nek en benen. Ons assortiment gaat perfect samen met onze collectie moderne eetkamerstoelen. Naast dat ons assortiment modern is, bevat het ook elektrische modellen.

Waarom kieze voor Schippers Lifestyle?

Bij Schippers Lifestyle geven wij 100% om de volgende punten te garanderen:

  • Kwaliteit. Een relaxfauteuil modern van Schippers Lifestyle is niet alleen mooi, maar blijft ook lang mooi. Ze zijn makkelijk in onderhoud, waarmee ze ook prima passen in een druk huishouden met kinderen.
  • Duurzaamheid. Onze relaxfauteuils zijn gemaakt van zorgvuldig uitgezochte materialen, waardoor u nog jaren kan genieten van deze aankoop.
  • Klanttevredenheid. Wij helpen u graag in het vereenvoudigen van uw keuze voor de juiste relaxstoel. Wij snappen dat dit een belangrijk plekje is in uw woonruimte en daarom bent u altijd welkom in onze showroom in Enschede. Hier hebben wij een deskundig team klaar staan die u graag voor ziet van gespecialiseerd advies.

Onze moderne relaxfauteuils zijn met zorg geselecteerd om te voldoen aan uw wensen en uw verwachtingen te overtreffen. Bestel en kies zelf wanneer u uw nieuwe fauteuil bezorgd wilt hebben. In de meeste gevallen leveren wij binnen twee weken.

Bekijk ook ons assortiment aan leren relaxfauteuils en stoffen relaxfauteuils.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke fauteuils zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom