Relaxfauteuil elektrisch

Er gaat niets boven heerlijk ontspannen in je eigen comfortabele stoel na een lange dag werken. Bij Schippers Lifestyle hebben wij daarom onze collectie elektrische relaxfauteuils voor u op een rijtje gezet. Neem ook een kijkje tussen al onze fauteuils.

 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Kies zelf u bezorgdatum en tijd
 • Modellen met accu

Verlaag uw stressniveau met een elektrische relaxfauteuil, waarmee u heerlijk tot rust kunt komen. Bestel direct online en kies uw bezorgdatum.

Relaxfauteuil elektrisch

showroomVerschillende elektrische fauteuils
Goede Kwaliteit
Ruime Keuze
9,4| 114 Google reviews

Gemak en comfort in één

Een elektrische relaxfauteuil past zicht precies aan, aan jouw wensen en behoeften. In ons assortiment vind je ook modellen met accu. Aan de hand van de volgende punten weten wij zeker dat een relaxfauteuil elektrisch de stoel is waar je naar op zoek bent.

 • Perfecte aanpassing. De stoel past zich naadloos aan u aan. Dit maakt het verschil tussen een gewone stoel en een ervaring. Pas zelf de stoel aan naar u ideale lig- of zitpositie met het ingegrepen en simpel te gebruiken afstandsbediening.  
 • Accu-opties. In ons assortiment vind u relaxfauteuils elektrisch met en zonder accu.
 • Gezondheidsvoordelen. Bevorder uw fysieke en mentale gezondheid. Door de gemakkelijke verstelbaarheid haalt u de druk van u rug en benen af. Dit resulteert in een betere bloedsomloop en minder vermoeidheid.
 • Elegant design. Onze collectie bestaat uit diverse stijlen en materialen, waarmee u charme en elegantie uitstraalt door uw hele woonruimte.

Bekijk ook onze collectie Oorfauteuils, Draaifauteuils en Loveseats.

Waarom kiezen voor een relaxfauteuil elektrisch

Een elektrische relaxfauteuil heeft op fysiek gebied vele voordelen. Het geeft u een gevoel van ontspanning en het is dé perfecte plek om uit te rusten na een lange dag. Met een relaxfauteuil wordt u leven eenvoudiger, comfortabeler en gezonder. Ons assortiment aan elektrische relaxfauteuils is geschikt voor elk interieur. Of u nu voor een landelijke of moderne uitstraling gaat, bij Schippers hebben wij het. De bekleding van onze relaxfauteuils zijn samengesteld met zachte microvezels waardoor u verzekerd bent van heerlijk zitcomfort.

Relaxfauteuil elektrisch met accu

Liever niet gebonden zijn aan de locatie waar u toevallig het stopcontact heeft zitten? Of heeft u last van het snoer dat door u woonruimte heen loopt? Dat probleem is opgelost van een relaxfauteuil elektrisch met accu. Ze zijn energiezuinig, waardoor u na een keer opladen er extra lang van kan genieten. Bekijk de stoel hier.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke fauteuils zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

 • Sfeervolle showroom 2000m2
 • CBW erkende meubelzaak
 • 3 jaar garantie
 • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom