2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Oorfauteuil klassiek

De oorfauteuil klassiek heeft majestueuze uitstraling en gedetailleerd vakmanschap waarmee het een pronkstuk is in elke woonruimte. Onze fauteuils staan bekend om hun kwaliteit en comfort. Een oorfauteuil voegt daar nog een stukje gebruiksgemak aan toe.

  • Unieke designs
  • Hoge kwaliteit
  • Bepaald zelf de bezorgdatum

De oorfauteuil klassiek is direct online te bestellen in onze webshop.

Oorfauteuil klassiek

showroomVerschillende klassieke oorfauteuils
Goede Kwaliteit
Ruime Keuze
9,4| 114 Google reviews

De essentie van comfort

Hoewel de oorfauteuil klassiek een lust is voor het oog en een waar statement is in elke woonruimte, is het ook ontworpen met comfort als topprioriteit. De diepe zitting, de stevige rugleuning en de beschermende 'oren' zorgen voor een geborgen en comfortabele zitting. Het is de ideale plek om te ontspannen met een goed boek of om gasten in stijl te ontvangen.

Bekijk ook de volgende collecties aan oorfauteuils die ontworpen zijn voor comfort: Oorfauteuil landelijk, Oorfauteuil modern, Oorfauteuil leer.

Een symbool van elegantie en verfijning

Naast dat het meubelstuk er prachtig bijstaat in nagenoeg elke woonruimte. Biedt het u ook de ideale plek om heerlijk te ontspannen en een boek te lezen of om televisie te kijken. Ons assortiment aan oorfauteuil klassiek bestaat uit stuk voor stuk unieke ontwerpen die speciaal gemaakt zijn om te zorgen dat u er nog lang van kunt genieten. Ze passen zich moeiteloos aan, aan uw interieur. U maakt een ware terugreis naar tijdperk van pure elegantie en verfijning. 

Schippers-Lifestyle: Dé bestemming voor uw oorfauteuil klassiek

Naast ons aanbod oorfauteuils hebben we ook een ruim assortiment aan Draaifauteuils, Loveseats en Relaxstoelen. Elke stoel is uniek, maar de producten van Schippers Lifestyle voldoen allemaal aan de volgende punten:

  • Kwaliteit en ambacht: Al onze producten zijn gemaakt met aandacht en vakmanschap, waarmee onze stoelen van erg hoge kwaliteit zijn.
  • Duurzaamheid: De oorfauteuil klassiek, en alle andere producten zijn gemaakt van duurzame materialen om ervoor te zorgen dat u er na aankoop nog jarenlang van kan genieten. Daarnaast zijn ze makkelijk in onderhoud, waardoor ze ook goed passen in een groot huishouden met kleine kinderen.
  • Zorgeloze levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling met zorg wordt afgehandeld en wordt bezorgd op het moment dat u dat graag wilt.

Ervaar de kwaliteit, comfort en duurzaamheid zelf en kom langs in onze showroom in Enschede.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke fauteuils zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom