2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Luxe banken

Op zoek naar een beetje luxe in uw woonruimte? Schippers-Lifestyle biedt een uitgebreide collectie aan luxe banken die comfort en stijl combineren. Kom bij ons langs in onze showroom in Enschede en ervaar onze prachtige bankstellen zelf.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 3 Jaar garantie
  • Professioneel advies op maat

Op deze pagina hebben wij onze luxe bankstellen voor u samengesteld. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Geen probleem. U kunt bij ons namelijk uw bankstel zelf samenstellen.

Luxe banken

showroomUitstekende Kwaliteit
Ruime Keuze
Verschillende luxe banken
9,4| 114 Google reviews

Luxe bankstellen van de beste kwaliteit

De hoge kwaliteit van onze luxe banken komt door verschillende factoren. Deze factoren zijn:

  • Hoogwaardige materialen: Onze luxe banken worden gemaakt van de beste materialen, zoals eco-leer en stof. Deze materialen zijn zeer duurzaam en zijn speciaal ontworpen voor een lange levensduur zonder slijtage. De frames zijn gemaakt van massief hout of metaal, wat zorgt voor een sterke en stabiele basis.
  • Aandacht voor detail: Bij Schippers-Lifestyle zult u geen meubelen vinden die half afgewerkt zijn. Met uiterste zorg is elk meubelstuk gemaakt. Hierbij is er veel oog voor detail, waardoor ze naast goede kwaliteit ook een zeer verfijnde afwerking hebben.
  • Comfort op maat: Wij zijn continue bezig met de ontwikkeling van onze meubelen om het comfort te verbeteren. Onze luxe banken zijn ontworpen met ergonomie in gedachten, waarbij elke curve en hoek bedoeld is om u de best mogelijke ondersteuning en comfort te bieden. Daarnaast heeft u de vrijheid om aanpassingen te maken, zodat de luxe bank perfect bij u en uw woning past.

Deze factoren zorgen ervoor dat ze lekker zitten, lang mee gaan en u heerlijk kunt genieten van onze mooie luxe banken. In ons assortiment vindt u verschillende soorten luxe bankstellen, zoals 2 Zits banken, 3 Zits banken, hoekbanken en nog veel meer.

Tijdloze stijl in huis dankzij onze mooie luxe banken

Een bank is geen onopvallend meubelstuk. Daarom is het extra belangrijk dat u tevreden bent met uw bankstel en dat het mooi in uw woning past. Met luxe banken haalt u een statement in huis. Ze voegen verfijning en elegantie toe aan uw leefruimte, waardoor uw huis een tijdloze stijl krijgt waar u nog jaren van kunt genieten.

Tevens kunnen luxe banken de algehele uitstralingen en gevoel van uw woonruimte verbeteren. Hierdoor zult u nog meer gaan genieten van uw nieuwe bank, maar ook van uw huis. 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom