Kies een mooie hocker van stof

Lijkt het u prachtig om een stoffen hocker in uw woonkamer te hebben? Dan bent u bij Schippers Lifestyle aan het goede adres. Wij bieden namelijk diverse hockers aan die van stof gemaakt zijn. De stof is met de grootste zorg uitgekozen door de fabrikanten, waardoor u er verzekerd van bent dat de hocker lang mooi blijft.

De eigenschappen van een stoffen hocker

Een hocker van stof heeft een compleet andere uitstraling dan een hocker van leer. Stof is een materiaal met een zachte uitstraling. Het past daardoor erg mooi bij een klassiek of een landelijk interieur. De hocker van stof geeft uw woonkamer meteen een gezellige en warme uitstraling. Om ervoor te zorgen dat u altijd een passende hocker kunt vinden, bieden wij hockers in diverse stijlen, groottes en kleuren aan. Bijvoorbeeld een hocker leer, maar ook een hocker poef en goedkope hockers. U kunt bij ons terecht voor hockers met een neutrale kleur zoals zwart, grijs of bruin, maar wij bieden ook blauwe en rode hockers aan. Heeft u een mooie hocker gezien, maar wilt u deze liever in een ander formaat bestellen? De meeste hockers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten. Dat betekent dat u eenvoudig de ideale hocker uit kan zoeken.

Kom langs om de hocker van stof te bekijken!

Het kan lastig zijn om online een stoffen hocker uit te zoeken. Wij raden u dan ook aan om een bezoek te brengen aan onze showroom in Enschede, aan de Lenteweg 28. Onze specialisten hebben veel kennis van de hockers, waardoor zij u uitstekend kunnen helpen met het uitzoeken van een hocker. Ook geven ze u graag advies over het onderhouden van een stoffen hocker. Als u toch in onze showroom bent, kunt u meteen inspiratie opdoen voor uw interieur. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan meubelen. 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij hockers zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom