Geef uw interieur een luxe uitstraling met een hocker van leer

Zoekt u een hocker van leer die bij uw interieur past? Dan is het zeker de moeite waard om ons aanbod aan hockers te bekijken. De hockers die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, formaten en kleuren. Dit betekent dat er voor iedereen een prachtige leren hocker te vinden is. Ook voor stoffen hockers zit u bij Schippers Lifestyle goed.

Hoe zoekt u een mooie leren hocker uit?

Bij het uitzoeken van een hocker van leer kunt u op verschillende punten letten. Het belangrijkste is natuurlijk dat de hocker bij uw interieur past. Wij bieden dan ook verschillende hockers aan zodat u vrijwel altijd zult slagen. Het leer kan bijvoorbeeld glad of geruwd zijn. Dit geeft de hocker een andere uitstraling. Uiteraard heeft u ook keuze uit een breed scala aan kleuren en formaten. Voor een klassieke of landelijke uitstraling kunt u kiezen voor een hocker in een neutrale kleur. Heeft u liever een felgekleurde hocker? Een oranje of blauwe hocker zal zeker niet misstaan in een modern interieur. U kunt bij de meeste hockers kiezen uit meerdere formaten. Het is daardoor vrijwel altijd mogelijk om een hocker met het juiste formaat te vinden.

Bezoek onze showroom om de leren hocker te bekijken!

Vindt u het fijner om eerst een hocker van leer te bekijken? Brengt u dan eens een bezoek aan onze showroom in Enschede. Het adres is Lenteweg 28. In onze ruime showroom hebben wij meerdere toonkamers ingericht, waarbij we onder andere de hockers hebben gebruikt. Zo krijgt u een goed beeld van de leren hocker. Verder vindt u hier ook een enorm aanbod aan andere meubels zoals houten eettafels en leren eetkamerstoelen met wieltjes, de perfecte toevoeging voor uw leren hocker. Wilt u advies hebben over het onderhoud van dit materiaal? Onze vakbekwame specialisten geven u daar graag tips over. Ze kunnen u ook helpen met het uitzoeken van een hocker die bij uw smaak en wensen aansluit. 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij hockers zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom