2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Kies de juiste hocker poef voor uw interieur

Een hocker is een handig meubel dat in vrijwel elk interieur past. Doordat u de hocker poef op verschillende manieren kunt gebruiken, zult u er veel plezier aan beleven. Neemt u gerust eens een kijkje in onze webshop. Dankzij ons ruime aanbod zult u zeker een hocker kunnen vinden die aan uw wensen voldoet. Bent u op zoek naar nog meer comfort maar wilt u niet veel meer kwijt zijn? Bekijk dan onze goedkope fauteuils

De kenmerken van de hocker poef

De hocker poef kan op verschillende manieren in de woonkamer geplaatst worden. Wilt u uw bank bijvoorbeeld omtoveren tot een loungebank? U kunt dan de hocker tegen de bank aan plaatsen. Ook kan de hocker als een tafel gebruikt worden. De hocker kan eveneens los in de kamer geplaatst worden zodat deze als een stoel dient. Bij Schippers Lifestyle heeft u keuze uit diverse hocker poefen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leren hocker of een stoffen hocker. Deze materialen zullen op een andere manier onderhouden moeten worden. Onze specialisten vertellen u graag hoe u uw hocker dient te onderhouden. Uiteraard kunt u ook kiezen uit diverse kleuren, modellen en groottes. Zoekt u een kleine hocker poef in een opvallende kleur? Of wilt u juist een grote hocker die aansluit bij de kleur van uw bank? De kans is groot dat u bij ons de ideale hocker zult vinden.

Wilt u de hocker poef aanschaffen?

Bent u geïnteresseerd in de hocker poef? U kunt de gewenste hocker meteen online bestellen, maar u mag uiteraard ook eerst een kijkje nemen in onze showroom, gevestigd aan de Lenteweg 28 in Enschede. Wij hebben diverse toonkamers ingericht zodat u eenvoudig kunt zien hoe een hocker in een kamer staat. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met het uitzoeken van een hocker. Daarbij houden ze uiteraard rekening met uw wensen. 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij hockers zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom