2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Haros meubelen kopen in Enschede

Bent u op zoek naar een meubelzaak in Enschede en omstreken waar u Haros meubelen kunt kopen? Dan bent u bij Schippers Lifestyle aan het juiste adres! In onze toonzaal van 2.000m2 kunt u bovendien zien hoe Haros meubelen prachtig tot hun recht komen door ze in een volledige inrichting te zien. Nog belangrijker is dat u dan zelf kunt ervaren hoe comfortabel deze majestueuze meubelen aanvoelen!

Haros meubelen: topkwaliteit in meubelen

Haros meubelen zijn van echte Nederlandse makelij. Dit ziet u terug aan het label op de banken met ‘Made in Holland’. Deze toonaangevende fabrikant is gevestigd in Oss. Al meer dan 50 jaar zijn zij gespecialiseerd in het maken van luxe zitmeubelen in verschillende stijlen. Belangrijk om te weten is dat Haros zitmeubelen niet rechtstreeks aan particulieren levert, maar verkoopt via verkooppunten. Schippers Lifestyle in Enschede is daar één van!

Haros meubelen in verschillende modellen

Een prachtig voorbeeld van een Haros zitmeubel is de Basilia bank die u ook terugvindt bij Schippers Lifestyle. Deze prachtige bank heeft een landelijke uitstraling door onder andere de royale armleuningen met capitons. De bank is leverbaar in verschillende modellen waaronder een 2-zits bank en een hoekbank. Niet alleen de kwaliteit zorgt voor jarenlang zitplezier, ook zijn de latex zitkussens keerbaar en zo geniet u nóg langer van de Basilia bank.

Afspraak maken bij Schippers Lifestyle?

Wilt u in alle rust langskomen voor een afspraak om de Haros meubelen en andere meubelen te bezichtigen? Maak dan gerust een afspraak of kom langs om een kijkje te nemen! Voor vragen kunt u het beste contact met ons opnemen. We helpen u graag!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom