2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Richmond fauteuil

Een Richmond fauteuil symboliseert een rijke traditie van vakmanschap en elegantie. Met een Richmond fauteuil creëert u een speciale woonruimte waarin dit meesterwerk de echte blikvanger is.

  • 3 jaar garantie
  • Goede kwaliteit
  • Echt vakmanschap

Beleef de ervaring zelf en kom langs in onze showroom in Enschede. Wij zijn ook op zondag geopend van 12 tot 17 uur.

Richmond fauteuil

showroomRichmond fauteuil
Goede Kwaliteit
Ruime Keuze
9,4| 114 Google reviews
Sorteer op:

Een uiting van klasse en comfort

De naam Richmond staat synoniem voor stijl en comfort. De fauteuil past bij veel verschillende interieurstijlen, waaronder een klassieke, moderne of landelijke inrichting. Bekijk voor een moderne inrichting ook onze moderne fauteuils en voor een landelijk interieur ook onze landelijke fauteuils. De gedetailleerde afwerking en het uitstekende materiaal maakt een Richmond fauteuil onmisbaar in uw huis. Een Richmond fauteuil is zorgvuldig ontworpen door ervaren vakmensen. Het resultaat is een schitterend meubelstuk met een fantastisch zitcomfort.

Chique uitstraling in uw woonruimte

Een Richmond fauteuil valt op door zijn bijzondere vorm. Ze zijn voorzien van een heerlijk zachte stof waar je niet van af kan blijven. De gouden details op het onderstel en onderaan de poten is wat een Richmond uniek maakt. Hierdoor krijgt het ook een chique uitstraling die u gehele woning doet stralen. Deze blikvanger is een echte must-have. Voor meer inspiratie om voor een chique uitstraling te zorgen kunt ook een kijkje nemen in onze collectie Eleonora fauteuils.

Ervaar de Richmond fauteuil zelf

Bij Schippers Lifestyle begrijpen we dat een fauteuil een lastige aankoop kan zijn en u er zeker van wilt zijn dat dit echt het juiste meubelstuk is. Om ervoor te zorgen dat een fauteuil voldoet aan uw wensen nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze showroom in Enschede. Hier kunt u het zitcomfort van al onze fauteuils ervaren. Voor bijpassende eetkamerstoelen zit u bij ons ook aan het goede adres! Ons vakkundig samengesteld team helpen u graag met het vinden van de juiste meubelstukken door gespecialiseerd advies te geven.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke fauteuils zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom