Landelijke meubels in Enschede

Landelijke meubels in Enschede

Bent u op zoek naar landelijke meubels voor in uw woning in Enschede? Wij snappen u volkomen! Landelijk meubilair staat tenslotte bekend om haar romantische, warme en sfeervolle uitstraling; en dat misstaat in geen enkel huis! Bij woonwinkel Schippers Meubelen in Enschede vindt u daarom volop landelijke meubels. Van tafels en stoelen tot banken en kasten; het assortiment is ontzettend breed. Kom langs en creëer ook in úw huis een gemoedelijke, landelijke sfeer. Een sfeer waarin u zich direct thuis voelt!

Brocante meubels in Enschede

Voor brocante meubels gaat u naar Schippers Meubelen in Enschede! Het aanbod aan brocante meubels is bij ons namelijk zeer groot; met een winkeloppervlakte van ruim 1500 vierkante meter kán dat ook niet anders. Deze brocante meubels zijn items uit vroegere tijden en tegenwoordig zijn deze spullen enorm in trek. Met name de geschiedenis van brocante meubels is voor de liefhebbers zo aantrekkelijk. Ergens lijken brocante en landelijke meubels wel op elkaar; ze representeren allebei een warme sfeer. De brocante meubels hebben als ‘extraatje’ dat ze ook wat ouder zijn en – meestal – een historie met zich meebrengen.

  • Sfeervolle showroom (2000 M2) 
  • Unieke winkelbeleving
  • Vakbekwame verkopers
  • Bijpassende duurzame vloeren
  • 3 jaar garantie
  • CBW erkende meubelzaak

Landelijke meubels voor in uw huis in Enschede?

Wanneer u landelijke meubels in uw huis in Enschede plaatst, realiseert u een typische landelijke ‘stijl’. Om u een beeld te geven: de landelijke meubels zijn vrijwel altijd van lichte, natuurlijke kleuren. Deze klassieke uitstraling is precies wat je terug ziet in een oude boerderij, of andere landelijke huizen. Een witte vitrinekast, salontafels van onbehandeld hout of een stevige eetkamerstoel; dát zijn voorbeelden van landelijke meubels. Deze romantische stijl wordt steeds populairder en is in steeds meer winkels terug te zien. Waarom u dan naar woonwinkel Schippers Meubelen moet gaan?Hier heeft u ongetwijfeld de meeste keuze én hier krijgt u de beste kwaliteit!


Zie ook: Fauteuils Enschede en Eiken tafel Enschede


Brocante meubels in Enschede: onderhouden!

Hoewel de brocante meubels die u bij ons in Enschede aan kunt schaffen geen ‘nieuwe’ meubels zijn, is het toch van belang dat u deze gaat onderhouden. Het is goed om te weten dat u deze authentieke items áltijd uitermate voorzichtig moet behandelen, ze zijn tenslotte erg kwetsbaar. Het beste wast u uw brocante meubels met de hand. Gebruik hiervoor afwasmiddel of een soda sopje. Ook terpentine is vaak een goede hulp! Belangrijk is wel dat u uw brocante meubels niet te lang vochtig afneemt, dat kan namelijk roest veroorzaken.