Eiken tafel kopen

Vindt u eikenhout ook zo prachtig door de mooie tekening in het hout? Dat vinden bijna alle klanten die ontvangen in onze winkel! Eikenhout is weer ontzettend vaak te terug te vinden in interieurs door de laatste trend waarbij industrieel wordt gecombineerd met natuurlijke materialen. We zien dan ook veel mensen die op zoek zijn naar fijne meubelzaak om een eiken tafel te kopen. Om u te helpen bij uw keuze, zetten we een aantal belangrijke zaken op een rij als u een eikel tafel gaat kopen.

Sorteer op:

Een eiken tafel kopen: waar let u op

Het is belangrijk om van tevoren na te denken over waarvoor de eiken tafel wordt gebruikt. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat bij u past en wat u mooi vindt. We zien in de praktijk vaak dat een tafel robuuster en duurzamer mag zijn wanneer er kinderen in het huishouden zijn en wanneer de tafel intensief gebruikt wordt. Met andere woorden: het is belangrijk om te kiezen voor de juiste hardheid wat betreft de houtsoort en de juiste afwerking van hout.

Voordelen van een eikenhouten tafel

Zeker wanneer een tafel veel en intensief gebruikt wordt, is eikenhout een prima keuze! Eikenhout is bijzonder duurzaam en heeft een goede hardheid. Hierdoor kan het veel hebben en gaat de tafel jarenlang mee. Ook het uiterlijk van de eiken tafel spreekt vele mensen aan. Het hout heeft prachtige nerven en kleurschakeringen die het hout een authentiek karakter geven. Bovendien past het hout in verschillende interieurstijlen. Industrieel of landelijk: in beide interieurs komt eikenhout goed uit de verf! Kortom: gaat u een eiken tafel kopen? Dan kunt u alle kanten uit! Naast eikenhouten tafels vindt u bij Schippers Lifestyle ook tafels van mangohout en tafels van teakhout.

Eiken tafel kopen bij Schippers Lifestyle

Wanneer u een eikenhouten tafel gaat kopen, bent u van harte welkom bij Schippers Lifestyle. Op onze webshop en in onze showroom vindt u vele verschillende modellen. Ook ziet u meteen hoe een eiken tafel staat in een ingerichte ruimte. Zo krijgt u een goed beeld van de tafel! Onze showroom vindt u aan de Lenteweg 28 in Enschede. Wilt u echt de tijd hebben samen met een van onze adviseurs? Maak dan vast online een afspraak. We ontvangen u graag met een kop koffie en gaan samen op zoek naar de eiken tafel die bij u past!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij stoffen banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom