Met Pinksteren (28 en 29 mei) zijn wij gesloten. Dinsdag 30 mei staan we weer voor u klaar.

Landelijke eetkamerstoelen

Is het landelijke interieur van uw eetkamer aan vervanging toe? Of bent u juist bezig met het volledig inrichten van uw woning in landelijke stijl? Dan doet u er goed aan om een bezoekje te brengen aan dé specialist in landelijk wonen; woonwinkel Schippers Lifestyle in Enschede! Van eettafels en eetkamerstoelen in landelijke stijl tot prachtige woondecoraties. Voor landelijke meubels en accessoires van de hoogste kwaliteit moet u bij Schippers Lifestyle zijn. Wij werken namelijk samen met gerenommeerde Europese- en Nederlandse meubelfabrikanten. Zij maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, zodat wij u een continue top kwaliteit kunnen bieden.

Verschillende soorten landelijke eetkamerstoelen

Dat u op zoek bent naar een landelijke eetkamerstoel is één ding wat zeker is, maar heeft u al nagedacht over wat voor type eetkamerstoel u wilt? Zelfs in onze ruime eetkamerstoelen collectie is er geen stoel hetzelfde. Kies bijvoorbeeld voor een eetkamerstoel met wieltjes zodat u gemakkelijk aan en van tafel kunt. Of ga voor eetkamerstoelen met armleuning zodat u lekker achterover kunt zitten, en toch uw armen ondersteund heeft. Wat ook steeds vaker voorkomt zijn eetbanken van leer. Dit brengt het comfort van een bankstel naar uw eettafel, maar door het leer is het gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor aan tafel!

Stof, kunstleder of toch liever rundleder?

De één zweert bij lederen eetkamerstoelen, de ander juist weer bij stof. Beiden hebben zo hun eigen voor- en nadelen, daarbij is het ook nog een kwestie van smaak. Leer is gemakkelijker schoon te maken dan stof, maar stof is weer minder krasgevoelig. De meeste stoelen hebben een vast model, maar kunnen wel in een ander materiaal bekleed worden. Bekijk de specifieke eetkamerstoel of kom langs in onze showroom aan de Lenteweg 28 in Enschede voor meer informatie!

Kleuren voor elk interieur

Ondanks dat een landelijk interieur voornamelijk gebruikt maakt van natuurlijke kleuren, wilt u misschien toch net wat anders. Iets dat er net wat meer uitspringt. Daarbij komt ook dat iedereen natuurlijk zijn of haar eigen smaak, stijl en voorkeuren heeft. Daarom zijn bij Schippers Lifestyle de eetkamerstoelen in diverse kleuren (en soms formaten) leverbaar. Van donkerblauw tot licht- of donkerbruin, voor elk interieur vindt u bij ons een eetkamerstoel die daar perfect bij past.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamerstoelen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel