Een grote- of een kleine hoekbank bestellen?

Uw inrichting heeft niet alleen een grote invloed op de uitstraling van uw woning, maar tevens op uw persoonlijke voorkeuren en stijl. Voor een kleinere of grotere woonkamer hebben wij diverse hoekbanken beschikbaar. Een mooie hoekbank mag niet ontbreken in uw interieur!

Bij Schippers Lifestyle bieden wij u een ruime variatie van kleine- en grote hoekbanken. Iedere bank kunt u namelijk eenvoudig zelf samenstellen in het gewenste formaat. Liever een kleine 2,5-zits of toch liever een grote 4-zits hoekbank? Bij onze woonwinkel in Enschede is het allemaal mogelijk! Wij hebben hierboven speciaal voor u een overzicht opgesteld van hoekbanken die in kleine- en zeer grote varianten beschikbaar zijn.

Sorteer op:

Belangrijke factoren waar u op moet letten tijdens het kiezen van het gewenste formaat van uw hoekbank

grote hoekbank

Voordat u gaat bepalen of u een grote- of kleine hoekbank wilt kopen, is het belangrijk om van tevoren te weten welke oppervlakte uw woonkamer heeft. U dient er rekening mee te houden dat een salontafel of een tv-meubel ook veel ruimte in beslag neemt. Een grotere hoekbank lijkt misschien vaak een stuk aantrekkelijker, echter is openheid in uw woonkamer een belangrijk onderdeel om uw woonkamer groter te laten ogen.

Of u nou kiest voor een grote- of een kleine hoekbank, u dient vooraf al de keuze te maken of u liever de hoek van de bank aan de linker- of rechterkant heeft zitten. De keuze voor een specifieke variant is belangrijk tijdens het aankoopproces omdat u hierdoor de woonkamer nog maar op een aantal manieren kunt indelen.

Variaties tussen verschillende soorten stof en leer

Onze kleine- en grote hoekbanken zijn leverbaar in verschillende soorten stof, kunstleder of rundleder. Kom gerust eens langs in onze woonwinkel, dan geven wij u graag een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden.

U kunt bij de meeste hoekbanken kiezen voor de volgende soorten leer:

 • Toledo leder
 • Nepal leder
 • Congo leder
 • Africa leder
 • Stonewash leder
 • Silk leder
 • Cuba leder

Bekijk hier direct ons aanbod van leren hoekbanken. Of bekijk onze algemene collectie leren banken.

Alle bovenstaande leersoorten zijn modern, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Wilt u graag meer informatie over de leersoort en welke mogelijkheden qua kleuren beschikbaar zijn? Kom dan langs voor een kop koffie en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw interieur. Bent u van fan leer en wilt u ook andere leren meubels bekijken? Neem dan ook vooral eens een kijkje tussen onze leren hockers en leren eetbanken.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

 • Sfeervolle showroom 2000m2
 • CBW erkende meubelzaak
 • 3 jaar garantie
 • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel