2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Goedkope eettafel | Hoge kwaliteit materialen

Bent u op zoek naar een mooie eettafel, maar wilt u hier niet te veel voor uitgeven? Bij Schippers Lifestyle vindt u het! In het assortiment van Schippers Lifestyle vindt u namelijk een ruim en divers aanbod aan goedkope eettafels. Bij menig woonwinkel haalt u met een goedkope eettafel ook vaak een mindere kwaliteit dan u verdiend in huis. Bij Schippers Lifestyle is dit absoluut niet het geval. Schaft u een goedkope eettafel bij ons aan, dan bent u door onze samenwerkingen met verschillende gerenommeerde meubelfabrikanten alsnog verzekerd van een hoge kwaliteit. Door een hoge kwaliteit aan te houden bij al onze producten heeft u nog járenlang plezier van uw aankoop.

Sorteer op:

Qua materialen zit u bij Schippers Lifestyle altijd goed. Of het nou gaat om leren hoekbankenhouten eettafels of stoffen loungebanken. Kwalitatieve en duurzame materialen zijn voor ons een vereiste.

Eettafel op maat laten maken

Is uw oog op een goedkope eettafel uit onze collectie gevallen? Maar bent u nog niet helemaal tevreden over bijvoorbeeld de kleur of het onderstel van de tafel? Dan is uw eettafel mogelijk ook op maat door ons te maken. Bij Schippers Lifestyle luisteren we naar onze klanten en helpen we maar al te graag bij het inrichten van uw droomhuis. Wenst u dus liever een donkergrijs tafelblad in plaats van lichtbruin? Of een houten onderstel in plaats van metaal? Dan zullen wij met man en macht eraan werken om dit voor u te realiseren. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden!

Showroom in Enschede

Al onze prachtige meubels, woonartikelen en –decoraties zijn in onze sfeervolle showroom te bekijken. Onze 2.000 m2 grote showroom bevindt zich aan de Lenteweg 28 in Enschede en is zo divers mogelijk ingericht. Zo krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden die wij bieden bij Schippers Lifestyle, alsmede om inspiratie op te doen. Onze specialisten staan hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden; van onderhoud tot op maat gemaakte meubelen. Kom gezellig langs! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamertafels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom