2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

De mooiste leren hoekbanken, diverse stijlen en soorten.

Zoekt u een echte eyecatcher voor uw woonkamer? Dan is een leren hoekbank de perfecte keuze. Of u nou voor een landelijke- of moderne inrichting kiest, binnen ons assortiment vindt u hoekbanken in verschillende modellen, maten en soorten leer. Stel uw bank volledig samen naar uw persoonlijke voorkeuren en richt uw woonkamer in zoals u dat wil.

Creëer gezelligheid, ontspan in de avonduren en geniet iedere dag van uw eigen interieur. Heeft u een specifieke leren hoekbank in ons overzicht gezien en wilt u deze graag eens testen? Komt u dan gerust even langs in onze woonwinkel.

Sorteer op:

Iedere hoekbank is beschikbaar in verschillende soorten leer

Leren hoekbank

De hoekbanken zijn beschikbaar in diverse soorten leer. Wilt u graag meer informatie welke hoekbank beschikbaar is in welk type leer, bekijkt u dan even de productomschrijving van de specifieke bank. Heeft u vragen of wilt u graag weten of een hoekbank beschikbaar is in uw favoriete leersoort, neemt u dan even contact op via  053 461 8455. Zoekt u toch liever een stoffen bank? Bekijkt u dan ook eens ons overzicht van stoffen banken en stoffen eetbanken.

Bij ons voorkomt u vuil en vlekken op uw hoekbank van leer

Om de uitstekende kwaliteit van uw lederen hoekbank te behouden, heeft u de mogelijkheid om uw hoekbank te laten impregneren. Tijdens het impregneren van uw hoekbank zorgen wij dat uw bank ingesmeerd wordt zodat het vuil zich niet kan gaan hechten aan uw leren bank.

De voordelen van impregneren:

  • Vuilafstotend
  • Bestrijden van verkleuring
  • Verleng de levensduur

Wacht niet langer en kom langs voor een kop koffie in onze woonwinkel in Enschede! Krijg deskundig advies met een passende prijsopgave voor uw leren hoekbank.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij leren bankstellen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom