Met Pinksteren (28 en 29 mei) zijn wij gesloten. Dinsdag 30 mei staan we weer voor u klaar.

Vindt een mooie eetkamerbank voor bij uw tafel

Tegenwoordig is de eetkamerbank weer helemaal hip. Dat is ook niet zo gek want zo’n bank aan de eettafel heeft nogal wat voordelen. U bespaart ruimte in uw eetkamer en creëert op een makkelijke manier extra zitplaatsen. Bovendien geeft zo’n bank een sfeervolle en ruimtelijke uitstraling.

Voor uw eetkamerbank bent u bij Schippers Lifestyle op het juiste adres. In onze meubelzaak vindt u verschillende stijlen, materialen en kleuren. De bank van uw smaak zit er altijd tussen! Wilt u nie tte veel kwijt zijn voor uw eetkamerbank? Bekijk dan onze goedkope eetbanken.

Eetkamerbanken met het comfort van goede stoelen

De eetkamerbanken van deze tijd zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een hoog zitcomfort. Net als bij goede eetkamerstoelen bieden de eetbanken een prettig zitvlak en een stevige rugleuning. Tijdens het eten of werken zit u stevig en actief. Bij het natafelen leunt u lekker achterover en zit u ontspannen en comfortabel. Het wordt nog moeilijk om weer op te staan! Bij een nieuwe eetkamerbank kan natuurlijk geen nieuwe eettafel ontbreken. Bekijk daarom ook eens onze prachtige collectie eiken kloostertafels en goedkope eettafels.

Bekijk en probeer eetkamerbanken in onze showroom

Het zitcomfort is een heel belangrijk aspect van een bank. Dit kunt u alleen beoordelen door te testen welke bank voor u het lekkerst zit. In onze showroom staan de banken opgesteld in verschillende toonkamers. Deze kamers zijn ingericht in verschillende sferen en stijlen. U test dan niet alleen de bank op zitcomfort maar krijgt ook meteen inspiratie voor kleuren en materialen.  Zoekt u ook een nieuwe eettafel? Uiteraard staan deze ook opgesteld in de diverse toonkamers. Winkelen bij Schippers Lifestyle geeft inspiratie voor het combineren van verschillende meubels en het gebruik van accessoires, een unieke winkelervaring! We hopen u snel te mogen ontvangen in onze showroom.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij eetkamerbanken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel