2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Boomstam tafelblad kopen

Het is een trend die niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieurs: een boomstam tafelblad! Niet zo gek ook, als u bedenkt dat u met een boomstam tafelblad de natuur terug in huis haalt! Een tafelblad van een boomstam laat al het moois van de boom zien: de nerven, kleurschakeringen, knoesten en zelfs de jaarringen! Het hout is daarnaast makkelijk bewerkbaar en in te kleuren in elke tint die u wenst. Overweegt u een boomstam tafelblad te kopen? Kom dan vooral langs in de toonzaal van Schipper Lifestyle waar u meerdere modellen en verschillende afmetingen kunt zien! Hier kunt u eveneens terecht voor eetkamertafels van eikenhout of mangohout.

Boomstam tafelblad kopen van sterk hout

Een boomstam tafelblad kopen is niet iets wat u zomaar even doet. Voordat u uw keuze maakt voor een tafel is het belangrijk om stil te staan bij hoe de tafel gebruikt gaat worden. Zijn er kinderen in het huishouden? Wordt de tafel intensief gebruikt? Of wordt de tafel gebruikt om bezoekers/gasten te ontvangen in uw bedrijfspand? Deze vragen zijn belangrijk om te beantwoorden voordat u uw aankoop doet. Onze adviseurs raden altijd aan om voor een houtsoort te kiezen die past bij het gebruik van de tafel. Voor intensief gebruik geldt bijvoorbeeld dat u kiest voor een hardere houtsoort zoals massief eiken. Op die manier weet u dat het tafelblad langer meegaat en mooi blijft.

Boomstam tafelblad kopen in uw stijl

Even belangrijk als de hardheid van het hout, zijn de uitstraling en kleur van het tafelblad. Elk boomstam tafelblad is uniek! Omdat het tafelblad vaak wordt vervaardigd uit één stuk hout, is er ook maar één exemplaar van dit tafelblad. Kies daarom voor een tafelblad waarvan u de tekening van het hout écht mooi vindt! Het tafelblad kan verder aangepast worden aan uw smaak door te kiezen voor de juiste afwerking. Houdt u van onbehandeld hout? Kies dan voor een mooie laksoort die precies dat effect heeft. Wilt u net een andere kleur? Dan wordt de tafel geolied in de door u gewenste tint. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden! Het inkleuren van de tafel wordt kosteloos door ons voor u gedaan.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom