2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Chesterfield bank kopen

Altijd al zo’n prachtige, stijlvolle Chesterfield bank willen kopen? Chesterfield is hét merk dat bekend staat om z’n grootse uitstraling en de zitmeubelen van Chesterfield zijn inmiddels iconisch! Bovendien staat Chesterfield van oudsher bekend als een bank voor de rijken, die vaak in herenclubs of statige familiekamers staat. Om écht het comfort te ontdekken van de Chesterfield, nodigen we u graag uit bij Schippers Lifestyle. Hier kunt u in alle rust voelen hoe het is om op een échte Chesterfield te zitten.

Chesterfield bank kopen in Enschede

Komt u uit de buurt van Enschede en omstreken? Dat komt goed uit! Schippers Lifestyle is gevestigd in Enschede en is inmiddels een bekende naam in deze regio en verder. Dat heeft onder andere te maken met onze showroom met een oppervlakte van ruim 2.000m2. Bij ons krijgt u écht een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn voor de inrichting van uw huis. Ook wanneer het een Chesterfield bank betreft, is het belangrijk om te weten hoe deze statige bank zal staan. Kortom: als u een Chesterfield bank wilt kopen in Enschede, dan bent u bij Schippers Lifestyle aan het goede adres!

Chesterfield banken van hoge kwaliteit

Wist u dat Chesterfield banken iconisch zijn, echte Engelse klassiekers? De Chesterfield stijl is wereldwijd beroemd om zijn hoogwaardige kwaliteit. Chesterfield banken worden gemaakt in verschillende materialen en kleuren. Bij Schippers Lifestyle kunt u terecht voor Chesterfield banken in bruin en antraciet in vintage stijl. Een echte eye-catcher voor uw woonkamer!

Chesterfield bank kopen bij Schippers Lifestyle

U wilt een Chesterfield bank kopen bij Schippers Lifestyle en bent benieuwd naar de voorwaarden of de exacte levertijden? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen u graag verder! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij leren bankstellen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom