Een bankstel online kopen

Is het tijd om een nieuw bankstel te kopen? Dan kunt u ervoor kiezen om dit online te regelen. Bij Schippers Lifestyle bent u aan het juiste adres voor het kopen van uw nieuwe bank. We beschikken over een zeer ruim assortiment bankstellen, in alle soorten, maten en prijsklassen. Op onze website vindt u alle banken terug en is er de mogelijkheid ze online te bestellen. U bent echter ook van harte welkom in onze showroom in Enschede, om de banken live te zien en uit te proberen!

Sorteer op:

Een nieuw bankstel op maat kopen

Een bankstel is een meubelstuk wat doorgaans járen meegaat. Daarom is het een aankoop waar vaak wat uitzoek- en bedenktijd over heen gaat. Wilt u de perfecte bank? Stel hem dan zelf samen door losse elementen aan elkaar te koppelen. Bepaal daarnaast de kleur en het materiaal en uw bank voldoet volledig aan uw wensen! Ook bij het online kopen van een bankstel helpen we u graag. Bel of mail ons gerust met uw vragen, wij staan graag voor u klaar!

Wist u dat onze medewerkers precies weten wat voor onderhoud de verschillende materialen nodig hebben? Zij geven u hierover graag meer informatie, immers: hoe beter het onderhoud, hoe langer het nieuwe bankstel meegaat!

Waar moet u op letten als u een nieuw bankstel gaat kopen?

We geven u graag enkele tips waar u op moet letten bij het kopen van een nieuw bankstel:

  • De ruimte in huis: meet altijd zorgvuldig hoeveel ruimte u heeft voor de nieuwe bank, dan weet u precies hoe groot de bank maximaal mag zijn
  • Materiaal: gaat u voor leder, stof of kunstleer? Denk na over uw gezinssamenstelling. Heeft u bijvoorbeeld huisdieren dan kan leder een uitkomst zijn i.v.m. het verharen van de huisdieren.
  • Uw lichaamslengte: heeft u korte benen, kies dan voor een minder diepe bank zodat uw voeten ontspannen op de grond kunnen staan. Bent u juist lang, dan is een diepere bank wellicht prettiger.
  • Het model: bij veel ruimte kan een grote hoekbank zeer knus en prettig zijn. Zit u graag met de benen omhoog? Dan is een loungebank een goede keuze!

Maak uw inrichting af

Wilt u graag de inrichting van uw woning afmaken met meerdere stijlvolle meubels van Schippers Lifestyle? Dan verwijzen we u graag naar onze grote- & kleine hoekbankenhocker poef en onze eetkamerbanken. Slechts enkele meubels, maar gezamenlijk kunnen ze zeer veel impact hebben op de uitstraling van uw kamer.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel