0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bank eettafel

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Bank eettafel kopen

Bent u een keer op zoek naar wat anders dan eetkamerstoelen voor aan uw eetkamertafel? Neem dan eens een kijkje tussen onze collectie eetbanken. Iedereen kent natuurlijk de standaard eetkamerstoelen in de keuken, maar soms wilt u toch net wat anders. Een bank aan de eettafel komt u tegenwoordig steeds meer tegen, en steeds meer mensen ontdekken dan ook het comfort ervan. In het assortiment van Schippers Lifestyle vindt u eetbanken in diverse stijlen en formaten. In wat voor stijl uw keuken ook ingericht is, in onze collectie zit de eetbank die hierbij past.

Bank aan de eettafel voor meer zitplekken

Veel mensen zouden graag op de bank willen eten, maar dit kan erg lastig zijn op sommige banken omdat je hier enigszins in wegzakt en de tafel vaak op een ander “niveau” staat. Eetbanken brengen het comfort van uw bankstel aan uw keukentafel! Daarnaast neemt in vergelijking een bank aan de eettafel minder plek in dan eetkamerstoelen, maar biedt daarnaast ook nog eens meer zitplekken. Met een eetbank heeft u dus meer comfort, meer zitplekken én neemt u minder ruimte in.

Onderhoud van uw eetbank

Door een goed onderhoud van uw eetbank kunt u de levensduur van uw eetbank aanzienlijk verlengen. Hoe u uw eetbank het beste kunt onderhouden verschilt echter per materiaal, stof onderhoudt u anders dan leer. Mocht u bang zijn voor eten dat gemorst kan worden op uw eetbank adviseren wij u om een leren eetbank te nemen. Deze zijn gemakkelijker schoon te maken en kunnen vloeistoffen moeilijker intrekken. 

Waarom Schippers Lifestyle uit Enschede?