0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Woonwinkel Oldenzaal

Schippers Lifestyle | Woonwinkel Oldenzaal

Bent u woonachtig in de regio Oldenzaal en bezoekt u graag landelijke woonwinkels? Dan heeft u geluk! Woonwinkel Schippers Lifestyle, slechts een kleine 20 min verwijderd van Oldenzaal, heeft precies waar u naar op zoek bent. Als specialist in landelijke meubels bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw landelijke meubels. Van massief houten eetkamertafels tot de meest comfortabele bankstellen in zowel leer als stof. Nauwe samenwerkingen met Nederlandse- en Europese meubelfabrikanten hebben tot een uniek en divers assortiment geleidt.

Ruime showroom van 1.500 m2

Schippers Lifestyle is dé perfecte plek om inspiratie op te doen voor uw woning. U vindt onze showroom aan de Lenteweg 28 in Enschede. In de 1.500 m2 grote showroom kunt u een grote diversiteit aan toonkamers verwachten. Elke toonkamer heeft zo zijn eigen inrichting, stijl en kleurgebruik. Zo krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden en vormen die een landelijk interieur kunnen aannemen.

Bezoek onze showroom en ervaar zelf het hoge comfort van onze bankstellen en fauteuils en bewonder de stijlvolle afwerking en vormgeving van onze tafels. Schippers Lifestyle is niet alleen populair in Oldenzaal. Regelmatig verwelkomen wij ook mensen uit Almelo, Borne en Hengelo. Kom langs en ontdek waarom!

Bankstel Chesterfield

Meubels die perfect bij u passen

In de toonkamers van onze showroom vindt u een oneindigheid aan verschillende uitvoeringen, opstellingen en mogelijkheden. Zo gaat u bij Schippers Lifestyle nooit met lege handen naar huis: er zitten altijd meubels tussen die voldoen aan uw design- en comforteisen. Is er een meubel-model dat u erg aanspreekt maar zou u liever een andere materiaalkeuze zien? Dan is het in veel gevallen mogelijk om het meubel aan te passen naar uw wensen.

U heeft bijvoorbeeld een zeer mooie leren loungebank gevonden, maar u zou hem toch liever met stof bekleed gezien hebben. Roep dan gerust één van onze specialisten bij u om u te helpen. In veel gevallen is namelijk het materiaal aan te passen naar uw wensen. Verdere aanpasmogelijkheden zijn mogelijk de kleur of de afmeting van het meubel. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Waarom Schippers Lifestyle uit Enschede?