Tijdens de bouwvakvakantie (7 t/m 25 augustus) zijn wij geopend van woensdag t/m zaterdag.

TV meubels in Enschede

TV meubels kopen in Enschede

De mooiste TV meubels koopt u bij Schippers Meubelen in Enschede; dé woonwinkel van Enschede en omstreken. Hier kunt u gegarandeerd het door u gewenste TV meubel vinden. Of het nu gaat om een TV meubel van hout, een gelakt TV meubel of een TV meubel op wieltjes; in ons opvallend grote winkel aan de Lenteweg in Enschede bent u gegarandeerd aan het juiste adres. Onze professionele winkelmedewerkers staan zes dagen in de week voor u klaar; bij hen kunt u áltijd terecht met vragen over een bepaald TV meubel.

TV kast nodig? Ga naar Enschede!

Is een TV meubel u net iets te klein en had u eigenlijk al besloten om voor een mooie TV kast te gaan?Ook daarvoor kunt u bij Schippers Meubelen in Enschede terecht. Onze beschikbare TV kasten zijn ware pronkstukken voor in uw woning;dát is pas TV kijken! Niet alleen de TV kunt u hierin kwijt, ook voor uw boxen, afstandsbediening, dvd’s en andere itemsis genoeg ruimte. Op die manier oogt uw woonkamer direct een stuk netter. En niet alleen in de woonkamer staat een TV kast van Schippers Meubelen goed, ook in uw slaap- of logeerkamer is een TV kast absoluut geen overbodige luxe.

  • Sfeervolle showroom (2000 M2) 
  • Unieke winkelbeleving
  • Vakbekwame verkopers
  • Bijpassende duurzame vloeren
  • 3 jaar garantie
  • CBW erkende meubelzaak

Onze TV meubels in Enschede

Bij Schippers Meubelen is het aanbod van TV meubels zeer groot. Zo kunt u onder andere kiezen voor een lage, landelijke TV meubel met diverse lades. Ook heeft u keuze uit mooie details in glas of in hout. Wilt u een TV meubel met deurtjes erin? Ook dát behoort tot de mogelijkheden. Het moge duidelijk zijn: bij Schippers Meubelen vindt u gegarandeerd hét TV meubel van uw dromen! De vele showrooms in onze ruim 1500 vierkante meter grote winkel geven u volop inspiratie; misschien komt u wel met nog veel meer dan alleen een nieuw TV meubel thuis!


Zie ook: Woonwinkel Oldenzaal en Meubelen Enschede


De voordelen van een TV kast bij Schippers Meubelen in Enschede

Uiteraard kunt u bij vele woonzaken een TV kast halen. Bij Schippers Meubelen in Enschede bent u echter verzekerd van de állerbeste kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons – als een van de weinigen – nog om de tafel zitten met steengoede en zeer ervaren specialisten én met de eigenaar van de winkel. U kunt dus rekenen op een goede service, advies op maat en persoonlijke hulp.