Salontafels in Enschede

Salontafels kopen in Enschede

Voor de mooiste en meest unieke salontafels gaat u naar Schippers Meubelen in Enschede. In onze 2000 vierkante meter grote winkel vindt u vele verschillende soorten salontafels. Met wieltjes, van hout, met lades of in een ronde vorm; u kunt het zo gek nog niet bedenken of wij hebben het wel in ons assortiment zitten. Ook de prijzen lopen flink uiteen; zo bent u er zeker van dat u bij ons een salontafel binnen uw budget kunt vinden. Benieuwd geworden? Kom langs! Onze deur staat maar liefst zes dagen in de week voor u open.

Ook voor praktische bijzettafels bent u bij onze woonwinkel in Enschede aan het juiste adres. Hier vindt u verschillende bijzettafels in diverse formaten. Laag of hoog, diep of juist kort; wat u ook nodig heeft, Schippers Meubelen heeft het voor u. Ook leuk: ga voor een bijzettafel met dienblad of voor een hoek-bijzettafel op wieltjes! Dát is pas makkelijk schuiven en verplaatsen. Makkelijker kan haast niet! Onze bijzettafels zijn ideaal voor naast uw bankstel, in de eetkamer of zelfs als handige vervanging van uw nachtkastjes.

  • Sfeervolle showroom (2000 M2) 
  • Unieke winkelbeleving
  • Vakbekwame verkopers
  • Bijpassende duurzame vloeren
  • 3 jaar garantie
  • CBW erkende meubelzaak

Voordelen van salontafel voor uw woning in Enschede

Veel mensen maken gebruik van een salontafel, maar waarom zou u deze nou eigenlijk aanschaffen voor uw woning in Enschede? Zijn er voordelen en zo ja: welke zijn dit? Schippers Meubelen adviseert u hier graag over. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: jazeker, een salontafel kent vele voordelen! Over het algemeen wordt een salontafel voor de televisie geplaatst en dit biedt extra ruimte om te eten, werken of studeren. Maar voor de ‘gezelligheid’ (denk aan accessoires) of als een opruimplekje is een salontafel uitermate goed geschikt. Kortom: genoeg reden om een salontafel aan te schaffen!


Zie ook: TV meubels Enschede en Woonwinkel Oldenzaal


Waarom een bijzettafel kopen in Enschede?

Een bijzettafel kopen voor in uw woning in Enschede is zeker een goed idee. Hoewel veel mensen niet direct de meerwaarde van deze ‘kleine tafeltjes’ zien, zitten er wel degelijk voordelen aan een bijzettafel. Zo is een bijzettafel erg handig én functioneel inzetbaar; u kunt deze in iedere willekeurige kamer kwijt. Door een bijzettafel in een van uw kamers te plaatsen, creëert u direct een sfeervolle en hippe uitstraling. Als kers op de taart kunt u ook spulletjes kwijt op een bijzettafel; zet dat glas water maar rustig neer!