2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Salontafel boomstam kopen

Op zoek naar een mooie salontafel van boomstam die perfect past bij de rest van uw interieur? Bij Schippers Lifestyle kunt u terecht voor verschillende boomstam salontafels! Elke salontafel boomstam is geheel uniek! Omdat het tafelblad vaak wordt vervaardigd van één stuk hout, heeft u altijd een meubelstuk waarvan slechts een enkel exemplaar is gemaakt. Een bijzondere eyecatcher in uw interieur die u nergens anders terugziet! Om een indruk te krijgen van deze prachtige boomstam salontafels nodigen we u van harte uit in onze toonzaal

Sorteer op:

Salontafel boomstam kopen passend bij uw stijl

salontafel boomstam kopen

Het grote voordeel van een boomstam salontafel is dat deze eigenlijk bij elke interieurstijl past. Heeft u de ruimte ingericht in bohemian stijl met verschillende kleurrijke stoffen en materialen? Dan maakt een boomstam salontafel dit geheel prachtig af! Heeft u een strakke, moderne inrichting? Dan is de salontafel van boomstam misschien net de speelse noot die u zoekt in dit geheel. Wilt u graag persoonlijke advies over de aanschaf van een boomstam salontafel voor uw interieur? Neem gerust contact op met onze adviseurs!

Salontafel boomstam kopen van het juiste materiaal

Een boomstam salontafel is verkrijgbaar in vele verschillende soorten. Van belang is om te bedenken hoe intensief de tafel wordt gebruikt. Intensief gebruik vraagt om een houtsoort die tegen een stootje kan, lang mooi blijft en uiteindelijk lang meegaat. Massief eikenhout en massief teakhout zijn in zo’n geval bijvoorbeeld uitstekende keuzes! Vindt u een salontafel van boomstam misschien toch net iets te excentriek? Bekijk dan eens onze hele collectie salontafels.

Salontafel boomstam kopen bij Schippers Lifestyle

Heeft u een salontafel gevonden bij Schippers Lifestyle die bij u past? We helpen u graag om uw aankoop in goede staat bij u thuis te bezorgen. Woont u in Enschede of directe omgeving? Dan is bezorging geheel gratis! Neem contact met ons op over bezorging in uw woonplaats! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamertafels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom