Landelijke buffetkast

Een landelijke buffetkast is niet alleen een prachtig meubelstuk voor elke ruimte, ook biedt een landelijke buffetkast zeeën van opbergruimte! Berg uw keukenspullen, glazen of servies op een nette manier op en gebruik de overige ruimte bijvoorbeeld voor boeken, tijdschriften of andere spullen die u graag op een nette manier wilt bewaren. Bij Schippers Lifestyle vindt u landelijke buffetkasten in verschillende stijlen en afmetingen. Ook wat betreft materiaalkeuze vindt u een ruim aanbod.

Landelijke buffetkast kopen in Enschede

landelijke buffetkast

Uw landelijke buffetkast koopt u bij Schippers Lifestyle aan de Lenteweg 28 in Enschede. Hier vindt u onze toonzaal van maar liefst 2.000 vierkante meter met volop inspiratie voor uw ideale interieur. Landelijke buffetkasten staan ook in onze showroom. Zo ziet u meteen hoe een landelijke buffetkast combineert met verschillende interieursoorten. Dat is meteen het grote voordeel aan een landelijke buffetkast: eigenlijk past dit soorten kasten in elk interieur.

Uw landelijke buffetkast geheel naar wens

De meeste landelijke buffetkasten die u vindt bij Schippers Lifestyle zijn geheel aan te passen naar uw smaak. Veel modellen kunnen in verschillende kleuren worden afgeleverd. Ook is het vaak mogelijk te kiezen voor verschillende stijlen qua afwerking. Denk bijvoorbeeld aan geschuurde houtpanelen voor een klassieke uitstraling! Meer weten over deze mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Geen landelijke buffetkast, maar wat dan?

Heeft u de landelijke buffetkasten bekeken, maar twijfelt u of zo’n kast bij u past? Bij Schippers Lifestyle kunt u ook terecht voor boekenkasten en bergkasten. Dit zijn kasten die net anders zijn opgebouwd dan een buffetkast, maar die ook veel ruimte bieden om spullen op te bergen. Nieuwsgierig naar onze kasten? Kom dan langs in onze toonzaal

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij eetkamerbanken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel