2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Hoekbanken in Enschede

Hoekbanken in Enschede

U bent net verhuisd en zoekt nog één of meerdere hoekbank(en) voor uw nieuwe woning in Enschede, óf u bent simpelweg uitgekeken op uw vorige bankstel en heeft uw zinnen nu gezet op een comfortabele hoekbank... Wat de reden ook mag zijn: bij woonwinkel Schippers Meubelen bent u aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk talloze prachtige, eigentijdse hoekbanken! Van verschillende formaten, in afwisselende kleuren en met uiteenlopende prijzen; grote kans dus dat u hier dé hoekbank voor in uw woning in Enschede vindt!

Goedkope hoekbanken vinden in Enschede

Een comfortabele, mooie hoekbank die ook nog eens betaalbaar is? Wij hebben ze voor u! Jazeker: óók voor goedkope hoekbanken zit u bij onze woonwinkel Schippers Meubelen in Enschede helemaal goed. Sowieso zijn er in onze grote winkel volop hoekbanken te vinden, sommige goedkoop en andere iets duurder. In ons brede assortiment is de kans al groot dat u een mooie en voordelige hoekbank vindt, maar voor de állerbeste prijzen is het verstandig om onze aanbiedingen in de gaten te houden. Dit kan zowel op de website als in de winkel zelf.

  • Sfeervolle showroom (2000 M2) 
  • Unieke winkelbeleving
  • Vakbekwame verkopers
  • Bijpassende duurzame vloeren
  • 3 jaar garantie
  • CBW erkende meubelzaak

Hoekbanken in Enschede: waarom?

U vraagt het zich vast af: ‘Waarom zou ik gaan voor een hoekbank in mijn woning in Enschede? Wat is er mis met een los bankstel?’ Ons antwoord: er is helemaal niets mis met een los bankstel! Beide banksoorten hebben zowel voor- als nadelen. Zo is een hoekbank ideaal voor wanneer u een kleine woonkamer heeft; de hoekbank zorgt namelijk voor veel zitplaatsen, zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Ook is een hoekbank – eventueel mét chaise longue – uitermate goed geschikt voor wanneer u lekker op de bank wilt hangen; u heeft op een hoekbank namelijk aan meer dan één kant steun.


Zie ook: Eetkamerstoelen Enschede en Landelijke meubels Enschede


Goedkope hoekbanken bij Schippers Meubelen in Enschede

Zoals gezegd vindt u bij Schippers Meubelen in Enschede vele soorten goedkope hoekbanken. Een betaalbare, comfortabele bank; ideaal! Om maar wat voorbeelden te noemen; kijk eens naar onze hoekbank model Arend, bank Aspen met ottomane, bank Bandon en bank Casia in juke stof. Dit zijn stuk voor stuk prachtige hoekbanken, die u voor een mooie prijs kunt aanschaffen. Voor een compleet overzicht van al onze hoekbanken kunt u een kijkje nemen op de website. Uiteraard bent u ook welkom in onze winkel! Wij zijn van maandag tot zaterdag geopend.