Haros banken kopen bij Schippers Lifestyle in Enschede

Bent u op zoek naar de karakteristieke Haros banken in de regio Enschede? Kom dan vooral eens langs bij Schippers Lifestyle meubelzaak in Enschede. In onze 2.000m2 grote toonzaal aan de Lenteweg 28 in Enschede kunt u zien hoe de Haros banken prachtig tot hun recht komen in een mooie inrichting. Bovendien kunt u dan zelf ervaren hoe ongelooflijk comfortabel deze majestueuze bank aanvoelt!

Haros banken: échte kwaliteitsbanken

Haros banken zijn afkomstig van de toonaangevende zitmeubelen fabrikant Haros in Oss. Al meer dan 50 jaar is Haros gespecialiseerd in het fabriceren van luxe zitmeubelen in verschillende stijlen. Haros banken worden echt in Nederland gemaakt, u vindt dan ook ‘Made in Holland’ op alle zitmeubelen. Haros levert zitmeubelen niet rechtstreeks aan particulieren, maar verkoopt hun banken via verkooppunten zoals Schippers Lifestyle.

Haros banken in verschillende afmetingen

Bij Schippers Lifestyle vindt u bijvoorbeeld de Haros bank Basilia. Deze bank, met royale armleuningen en capitons, heeft een prachtige landelijke uitstraling. De bank is leverbaar in verschillende afmetingen zoals een hoekbank. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te variëren in de afmetingen van de kussens en kunt u kiezen voor armleuningen zonder capitons.

Haros banken bekijken in Enschede

Bent u benieuwd hoe de Haros bank er in het echt uitziet en wilt u eens ervaren hoe de bank zit? Kom dan vooral bij ons langs of maak een afspraak. De koffie staat klaar! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel