2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Eiken tafel in Enschede

Eiken tafel kopen? Ga naar Schippers Meubelen in Enschede! Dit is absoluut dé woonwinkel waar u een mooie eiken tafel kunt vinden. En wát voor een! Eiken tafels staan bekend om hun vele voordelen. Zo zijn ze stevig, goed te bewerken en worden ze ‘mooi oud’. Met name de vele manieren waarop een eiken tafel bewerkt kan worden is voor veel mensen de doorslaggevende factor; zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een geschuurde, handgeschaafde, gerookte of gezeepte eiken tafel. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Onze vriendelijke winkelmedewerkers helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Kloostertafel kopen in Enschede

Ook wanneer u een kloostertafel wilt aanschaffen zit u bij onze grote winkel in Enschede goed. Deze grote, robuuste tafels staan bekend als echte ‘leeftafels’; naast eten kunt u hier ook prima aan lezen, studeren of computeren. Er is tenslotte ruimte zat! Kloostertafels worden meestal van teak en grenen gemaakt, maar ook combinaties zij mogelijk; wat denkt u bijvoorbeeld van een wit onderstel met een teak tafelblad? U kunt uw kloostertafel zo uniek en opvallend maken als u zelf maar wilt! Schippers Meubelen heeft talloze kloostertafels voor u beschikbaar. Kom eens langs en bekijk het aanbod met uw eigen ogen!

  • Sfeervolle showroom (2000 M2)
  • Unieke winkelbeleving
  • Vakbekwame verkopers
  • Bijpassende duurzame vloeren
  • 3 jaar garantie
  • CBW erkende meubelzaak


Eiken tafel in Enschede onderhouden

Veel mensen vragen het zich af: hoe kan ik mijn eiken tafel het beste onderhouden? Heeft u dezelfde vraag voor uw eiken tafel in Enschede? Schippers Meubelen begrijpt volkomen dat u de natuurlijke uitstraling van het hout zo lang mogelijk wilt behouden en daarom adviseren wij u hier graag over. Alvast een paar tips: plaats nóóit een hete pan of pot op de tafel zonder hier een onderzetter onder te zetten. Ook kunt u luchtdicht textiel zoals lakens of kleden het beste niet op uw eiken tafel leggen. Houd tenslotte de kamertemperatuur en luchtvochtigheid in uw huis zoveel mogelijk stabiel.

 

Zie ook: Meubels Enschede en Woonwinkel Enschede


Eettafel vinden in Enschede? Bekijk ons aanbod.

Alle kloostertafels in onze winkel in Enschede kennen een mooie geschiedenis. Zo waren deze tafels vroeger bedoeld voor monniken die uren- al dan niet dagenlang aan deze tafel moesten werken. Dit is ook direct de reden voor de opvallende lengte van een kloostertafel; er moesten tenslotte zoveel mogelijk monniken aan de tafel plaats kunnen nemen. De kloostertafels werden vroeger gemaakt van de bomen die rondom het klooster stonden, eikenhout had hierbij de voorkeur. Tegenwoordig zijn kloostertafels in verschillende materialen beschikbaar.