Mooie stoffen eetbanken bij Schippers Lifestyle

Een eetbank is hip. Dat is ook niet zo gek want behalve super praktisch is het ook nog ruimtebesparend én geeft het meer sfeer in uw eetkamer! Bij Schippers Lifestyle in Enschede bent u aan het juiste adres voor eetbanken van stof, rundleder en kunstleder. In onze showroom van 2.000 m2 treft u een ruim aanbod van stoffen eetkamerbanken. Kom kijken, sfeer proeven en vooral proefzitten. Want alleen dan kunt u beoordelen of de eetbank perfect is voor u. Wees welkom!

Hoog zitcomfort met een eetbank van stof

Een eetbank van stof geeft net even dat extra zitcomfort. Lekker lang tafelen, of aan tafel werken, u zit er heerlijk bij! De stof zorgt ervoor dat u net wat zachter en warmer zit. Wel zo prettig! Bij Schippers heeft u altijd keuze uit diverse soorten stof of leder. Zo past uw eetbank helemaal bij de rest van uw interieur.

In onze toonkamers zijn diverse stijlen opgesteld. Zo krijgt u een goed beeld van de sfeer. Bovendien kunt u de eetbanken passen bij verschillende eettafels. Zo beoordeelt u of de hoogte van de bank goed is. Het is immers belangrijk dat u goed aan de tafel kunt zitten. Daarnaast is het fijn als de eetkamerbank onder de tafel kan schuiven zoals bijvoorbeeld de landelijke eetkamerstoelen wanneer u hem niet gebruikt.

Kies bijpassende stoelen bij uw stoffen eetbank

Uw interieur krijgt een rustige uitstraling wanneer er eenheid is. Onze tip: kies eetkamerstoelen in dezelfde stijl als de stof van uw eetbank. Ziet u het al voor u? Een mooie set van bijvoorbeeld 3 stoelen aan de ene kant van de tafel en een bankje aan de andere kant! Gezellige tafelmomenten gegarandeerd!  Komt u gezellig kijken in Enschede? We staan voor u klaar met hulp en advies!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij eetkamerbanken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel