Cognac bankstel kopen in Enschede

Zoekt u naar een cognac bankstel en wilt u graag de keuze hebben uit een zéér ruim assortiment? En wilt u graag de mogelijkheid hebben om het cognac bankstel van uw keuze zelf samen te stellen? Dan bent u bij Schippers Lifestyle in Enschede aan het goede adres! Wij zijn een toonaangevende meubelzaak in Enschede, gespecialiseerd in professioneel interieuradvies. Uw cognac bankstel, samengesteld naar uw wens, vindt u beslist in onze winkel of op onze website!

Cognac bankstel van leer of stof?

Twijfelt u nog over het materiaal waarvan uw cognac bankstel gemaakt moet zijn? Dat begrijpen we! Kiezen tussen verschillende materialen kan best lastig zijn, zeker omdat elk materiaal eigen voordelen biedt. Wij adviseren altijd een aantal aspecten mee te nemen in uw keuze: mate van gebruik, gezinssamenstelling en smaak. Een voorbeeld: u heeft een gezin met twee kleine kinderen, ploft graag samen op de bank en u houdt van zachte stoffen. Als het aan u lag, kocht u een cognac bankstel van ribstof. De ervaring leert dat met kleine kinderen nog weleens iets over de bank valt. Hoewel ribstof goed te reinigen is, reinigt een bank van leer net iets makkelijker door een vochtig lapje langs vlekken te halen. Bovendien biedt leer ook de mogelijkheid om te kijken naar verschillende diktes. Denk bijvoorbeeld aan het authentieke Africa leer, zeer robuust en sterk! Kortom: zoals ook blijkt uit het voorbeeld is het aan u om met de verschillende aspecten in het achterhoofd, de keuze te maken die bij u past!

Uw cognac bankstel samenstellen

De meeste cognac bankstellen die u bij Schippers Lifestyle vindt, kunt u helemaal zelf samenstellen. Zo kiest u niet alleen het materiaal, maar ook de opstelling van de bank. Veel cognac bankstellen bestaan uit losse elementen die u naar eigen inzicht kunt samenstellen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld een hoekbank creëren die de hoek op de juiste plek heeft voor uw woonkamer. Ook zijn sommige bankstellen te verkrijgen in een u-vorm! Ook voor het samenstellen van uw cognac bankstel geldt: kijk naar wat past in uw woonkamer!

Persoonlijk advies bij de aankoop van uw cognac bankstel

Schippers Lifestyle vindt het belangrijk dat elke klant tevreden is en blijft met een aankoop uit onze winkel. Ook jaren na de aankoop van uw cognac bankstel, willen we dat u met plezier terugkijkt op de aankoop. Een tevreden gevoel, begint bij een hartelijk welkom en een goed advies. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom van 2.000m2 aan de Lenteweg 28 in Enschede. Wilt u graag gericht persoonlijk advies? Maak dan een afspraak

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij cognac bankstellen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel