Ruim assortiment stoffen banken bij Schippers Lifestyle

Bent u op zoek naar een mooie comfortabele stoffen bank? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een bank van stof voelt zacht aan en geeft een warme uitstraling. Bovendien heeft u keuze uit diverse kleuren, texturen en soorten stof. Uw nieuwe bank past dan ook perfect bij uw stijl en interieur.

Sorteer op:

Deskundig advies en proef-zitten op onze stoffen banken in de showroom

In onze ruime en sfeervolle showroom in Enschede staan de banken opgesteld. Van hoekbank tot loungebank en van eetkamerbank tot elementen bank, u vindt ze in onze showroom. U bent van harte welkom om te komen kijken en proef-zitten. Het is immers heel belangrijk dat een bank lekker zit en goed aanvoelt. Dat kunt u alleen beoordelen door de bank uit te proberen. We hebben de showroom onderverdeeld in verschillende toonkamers. In elke kamer treft u een andere sfeer en stijl aan.

Een aantal voordelen hiervan:

  • U krijgt een goed beeld van hoe de bank in uw huiskamer zal staan
  • U doet veel inspiratie op met betrekking tot kleur, accessoires en de combinatie met andere meubelstukken
  • U zoekt op een makkelijke manier bijpassende meubels of vloeren uit

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. Of u nu vragen heeft over het onderhoud, advies wilt over zitcomfort of hulp nodig heeft bij het kiezen van kleur, wij helpen u graag!

De kwaliteit van onze stoffen banken

Bij Schippers Lifestyle vindt u uitsluitend bankstellen van de beste kwaliteit. We zijn een CBW erkende meubelzaak en bieden 3 jaar garantie op al onze banken. We werken samen met verschillende gerenommeerde meubelfabrikanten uit Nederland en Europa, die uitsluitend gebruik maken van kwalitatieve en duurzame materialen. Uw stoffen bankstel gaat dan ook jarenlang mee.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij stoffen banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom