Met Pinksteren (28 en 29 mei) zijn wij gesloten. Dinsdag 30 mei staan we weer voor u klaar.

Chesterfield banken

Op zoek naar een betrouwbare meubelzaak waar u de echte Chesterfield banken nog kunt vinden? Dan bent u bij Schippers Lifestyle aan het goede adres! Bij ons vindt u de echte, originele Chesterfield banken zoals u ze kent uit Britse herenhuizen. Het mooie leer, het karakteristieke uiterlijk en het comfort van de Chesterfield bank, maken de aankoop ervan een keuze waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Sorteer op:

Chesterfield banken in Enschede

Juist wanneer u de keuze maakt voor een Chesterfield bank, is het belangrijk om te zien en ervaren hoe de bank eruitziet in een huiselijke omgeving. Bij Schippers Lifestyle vindt u verschillende inrichtingen op een oppervlakte van 1.500m2! Zo ziet u meteen wat u kunt verwachten van de Chesterfield banken. Ook wordt het dan makkelijk om de Chesterfield banken te vergelijken met een andere leren bank. Wilt u langskomen in onze toonzaal? U vindt ons aan de Lenteweg 28 in Enschede. Nog makkelijker is het om met ons een afspraak te plannen. Dat belonen we bovendien met een waardebon voor vlekkenverwijdering in uw meubels t.w.v. van maximaal €250!

Wat u moet weten over Chesterfield banken

Wist u dat Chesterfield banken iconisch zijn, echte Engelse klassiekers? De Chesterfield stijl is wereldwijd beroemd om zijn hoogwaardige kwaliteit. Chesterfield banken worden gemaakt in verschillende materialen en kleuren. Bij Schippers Lifestyle kunt u terecht voor Chesterfield banken in bruin en antraciet in vintage stijl. Een echte eye-catcher voor uw woonkamer!

Vragen over Chesterfield banken of onze service?

Neem dan vooral contact met ons op. We staan graag voor u klaar! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij leren bankstellen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel