Vanaf 3 maart ben u van harte welkom bij ons in de showroom! Kom inspiratie opdoen en krijg passend advies. Maak nu een afspraak.

Woonwinkel in Enschede

Dé woonwinkel in Enschede

Schippers Meubelen is dé woonwinkel in hartje Enschede. Ons grote pand bevindt zich om precies te zijn aan de Lenteweg, nummer 28. Hier vindt u veel meubilair, mooie woonaccessoires en diverse woonprogramma’s; denk bijvoorbeeld aan Happy@Home Deaumain en Oriental. Of u nu uw slaap-, woon- of eetkamer wilt opfrissen met een mooi nieuw bankstel of ander meubilair; bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, dan kunt u altijd nog advies vragen aan een van onze ervaren winkelmedewerkers. Eén ding is zeker: een bezoek aan Schippers Meubelen stelt u zeker niet teleur!

Woonwinkel Schippers Lifestyle in Enschede

Op enkele minuten afstand van uw woning vindt u woonwinkel Schippers Meubelen, in Enschede. Dit is absoluut de winkel waar u moet zijn om uw interieur eens volledig op de schop te doen. Maar ook voor kleine veranderingen, denk bijvoorbeeld aan een mooie kast of een nieuwe tafel, zit u bij ons helemaal goed. Van unieke bankstellen, bureau’s en dressoirs tot de mooiste tafels, stoelen en kabinetten; het zal u hoe dan ook aan niets ontbreken. Met het ruim 2000 vierkante meter oppervlakte staat een dagje naar onze woonwinkel garant voor een leuke en bijzondere dag weg. Bekijk onze vele showrooms en u verlaat de winkel ongetwijfeld met meer inspiratie dan ooit tevoren!

  • Sfeervolle showroom (2000 M2) 
  • Unieke winkelbeleving
  • Vakbekwame verkopers
  • Bijpassende duurzame vloeren
  • 3 jaar garantie
  • CBW erkende meubelzaak

Woonwinkel Schippers Meubelen in Enschede: ons aanbod

Banken, stoelen, bureau’s, fauteuils… bij woonwinkel Schippers Meubelen in Enschede is het aanbod eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld ook denken aan de meest unieke en meest prachtige bijzettafels, ladenkasten en dressoirs. In meer detail kunnen we het hebben over Ancora banken, gecapitonneerde stoelen, oud eiken tafels en white wash TV dressoirs… Klinkt goed? Of u nu gaat voor een meer moderne look in uw huis, of juist voor een rustige, klassieke uitstraling; ons aanbod aan stijlen is zeer uiteenlopend. U bent dus absoluut op de goede plek, ongeacht uw smaak en wensen.


Zie ook: Meubelzaak Enschede en Bankstellen Enschede


Woonwinkel in Enschede met woonprogramma’s

Natuurlijk kunt u bij woonwinkel Schippers Meubelen in Enschede ook kiezen uit diverse woonprogramma’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van het populaire Happy@Home Deaumain? De meubels van dit Deaumain woonprogramma zijn vrijwel allemaal van het mooie, duurzame Acaciahout gemaakt. Ook de kleur – pampas grey met witte lak – is een opvallend kenmerk van dit unieke woonprogramma. U kunt ook kiezen voor Oriental; een woonprogramma waarin veelal handgeschilderd meubilair te vinden is.