Meubelzaak in Enschede

Meubelzaak in Enschede vinden

Een meubelzaak in Enschede vinden is geen lastige klus, een echt góede meubelzaak in Enschede vinden is daarentegen een heel ander verhaal. Gelukkig voor u bevindt de woonwinkel Schippers Meubelen zich ook in deze stad. Deze unieke woonwinkel is gelegen aan de Lenteweg in het altijd bruisende en gezellige Enschede. Combineer uw dagje weg met een bezoek aan deze indrukwekkende winkel en geniet van al het moois. Prachtige bankstellen, bijzondere dressoirs en de meest imposante boekenkasten; bij Schippers Meubelen is werkelijk niets te veel. Zorgt u wel voor genoeg laadruimte in uw auto?

Meubelzaak Schippers Lifestyle

De meubelzaak Schippers Meubelen is bij u om de hoek. Sterker nog: binnen maximaal 10 minuten staat u al midden in onze immens grote woonwinkel! Dit is absoluut dé plek om bijzonder meubilair aan te schaffen. Zeg maar vaarwel tegen die oude meuk en geef al het nieuwe spul een mooi plekje in uw woon-, slaap- of eetkamer. Ook wanneer u de hal of badkamer wilt voorzien van nieuw meubilair of accessoires, kunnen wij u helpen. Want wij begrijpen maar al te goed: zo nu en dan is een make-over van uw interieur nou eenmaal zeer wenselijk! Of het nu komt door de kat die regelmatig op de bank ‘speelt’, of omdat u gewoonweg bent uitgekeken op de algehele look and feel van uw huis…

  • Sfeervolle showroom (2000 M2) 
  • Unieke winkelbeleving
  • Vakbekwame verkopers
  • Bijpassende duurzame vloeren
  • 3 jaar garantie
  • CBW erkende meubelzaak

Meubelzaak in Enschede: ons assortiment

Meubelzaak Schippers Meubelen in het hart van Enschede beschikt over een opvallend groot en uiteenlopend assortiment. Dat kán natuurlijk ook niet anders met zoveel – 2000 vierkante meter! – ruimte ter beschikking. Deze ruimte is gevuld met prachtig meubilair. Maar ook de nodige woonaccessoires zijn volop aanwezig! Plaats dit alles in mooie, luxe showrooms en voilà; succes gegarandeerd. Was u er zeker van dat uw bank ‘echt niet meer kan’, maar weet u niet precies wat u hiervoor in de plaats wilt neerzetten? Onze showrooms geven u ongetwijfeld veel inspiratie!


Zie ook: Bankstellen Enschede en Hoekbanken Enschede


Aanbiedingen bij meubelzaak Enschede

De niet ver verwijderde meubelzaak Schippers Meubelen heeft regelmatig fijne aanbiedingen lopen. Een mooi bankstel voor de helft van de prijs of een prachtige kast met tientallen euro’s korting; dat is áltijd mooi meegenomen, vindt u niet? Deze altijd leuke aanbiedingen kunt u op ieder gewenst moment bekijken op onze website, maar ook in de winkel worden onze aanbiedingen volop gecommuniceerd. Kom eens langs aan de Lenteweg in Enschede en zie het afgeprijsde meubilair met eigen ogen!