2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Meubelwinkel Enschede

Dé meubelwinkel van Enschede

Schippers Meubelen is dé meubelwinkel van Enschede. Hier vindt u volop meubilair; van mooie stoelen en grote banken, tot unieke vitrinekasten en handige bijzettafeltjes. In het kort is onze winkel een complete woonwinkel te noemen; met een oppervlakte van ruim 1500 vierkante meter, bent u hier wel even zoet. Loop langs de mooie showrooms en kijk uw ogen uit; dit is ongetwijfeld de beste plek om inspiratie op te doen! Ook als u eigenlijk allang weet wat u nodig heeft, zit u bij ons aan de Lenteweg in Enschede goed.

Meubels in Enschede nodig

Bent u woonachtig in het mooie Enschede en heeft u meubels nodig? Voor uw woon-, slaap-, eet- of kinderkamer? Bezoek onze showroom in Enschede óf bekijk en bestel het unieke meubilair van Schippers Meubelen eenvoudig online. Wat uw voorkeur ook heeft; bij ons bent u verzekerd van de mooiste meubels voor uw woning in Enschede. Kom langs en wandel op uw gemak door onze opvallend grote winkel; hier waant u zich in een oase van de meest prachtige meubelen en leukste lifestyle producten. Of hier iets van uw smaak tussen zit? Ongetwijfeld! Met zoveel verschillende stijlen, prijzen en formaten is de kans klein dat u met lege handen naar huis gaat.

  • Sfeervolle showroom (2000 M2) 
  • Unieke winkelbeleving
  • Vakbekwame verkopers
  • Bijpassende duurzame vloeren
  • 3 jaar garantie
  • CBW erkende meubelzaak

Meubelwinkel Enschede: vraag het onze verkopers!

Zoals gezegd is het aanbod bij meubelwinkel Schippers Meubelen in Enschede erg groot. Dát gegeven in combinatie met een ontzettend groot winkeloppervlakte, maakt het voor klanten soms een tikkeltje lastig om snel te vinden wat ze zoeken. Wij begrijpen dat maar al te goed en daarom zijn er áltijd voldoende winkelmedewerkers te vinden op de vloer. Heeft u haast en kunt u de bank die u op de website zag zo snel niet vinden? Vraag het een van onze verkopers en hij of zij brengt u direct naar de juiste showroom. Test die bank maar even hoogstpersoonlijk uit!


Zie ook: Eettafel Enschede en Meubels Enschede


Aanbod meubels bij Schippers Meubelen in Enschede

Het aanbod aan meubels bij Schippers Meubelen in Enschede is enorm. Om te beginnen zijn er ontzettend veel categorieën, denk aan stoelen, tafels, bankstellen, kasten, bureau’s, TV meubels en dressoirs. Daarnaast heeft iedere categorie nog vele subcategorieën. Wilt u bijvoorbeeld een leren bank, of juist eentje van stof? Gaat u voor een lage, witte salontafel of voor een wat hogere, zwarte? En wat staat er beter in uw woonkamer: een glazen vitrinekast of een grote, houten boekenkast? U ziet het al: het aanbod is zeer divers.