2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Meubels in Enschede

Meubels in Enschede

Op zoek naar mooie en kwalitatief goede meubels in Enschede? Breng dan een bezoek aan woonwinkel Schippers Meubelen, gelegen aan de Lenteweg. Hier vindt u ontzettend veel meubilair van uiterst goede kwaliteit. Daarnaast is ons 1500 vierkante meter grote pand gevuld met de meest prachtige en unieke woonaccessoires; denk bijvoorbeeld aan een mooie wandplank of een klein dienblad. Kortom: dit is dé winkel waar u uw inboedel mee kunt aanvullen. Bent u echter toe aan een compleet ander interieur en gaat u voor een volledige make-over? Onze vele showrooms geven u ongetwijfeld genoeg inspiratie!

Meubels nodig?

Op slechts een kleine afstand van uw woning, vindt u woonwinkel Schippers Meubelen in Enschede; een grote winkel gevuld met mooie meubels en gave woonaccessoires. Waarom u ‘helemaal’ naar de Lenteweg zou rijden voor een nieuwe bank, salontafel of dressoir? Ten eerste is de afstand prima te doen en ten tweede krijgt u in onze winkel – als een van de weinigen meubelzaken – nog de kans om met de eigenaar en diverse specialisten om de tafel te zitten. Op die manier voorzien wij u van persoonlijk advies op maat, iets waar u zeker baat bij heeft. En zeg nou zelf: een betere manier om uw woonwensen kenbaar te maken is er toch niet?

  • Sfeervolle showroom (2000 M2) 
  • Unieke winkelbeleving
  • Vakbekwame verkopers
  • Bijpassende duurzame vloeren
  • 3 jaar garantie
  • CBW erkende meubelzaak

Onze meubels in Enschede

Uiteraard noemen wij onszelf niet zomaar ‘dé woonwinkel van Enschede’; om dit te kunnen en mogen doen leveren wij de beste service én beschikken we over talloze, eigentijdse meubels. Van prachtige bankstellen en handige bijzettafels tot grote bureau’s, hippe dressoirs, comfortabele stoelen en mooie tafels. Maar ook voor fijne fauteuils en unieke kabinetten bent u bij ons aan het juiste adres. Om nog maar niet te beginnen over onze vele soorten kasten: ladenkasten, vitrinekasten, boekenkasten… Bij Woonwinkel Schippers Meubelen vindt u werkelijk voor iedere kamer geschikt meubilair!


Zie ook: Meubelwinkel Enschede en Eettafel Enschede


Voordelige meubels nabij Enschede

Het moge duidelijk zijn: bij ons staat het aanbieden van mooie, kwalitatief goede meubels hoog in het vaandel. Maar ook voor voordelige meubels in Enschede kunt u bij ons terecht. Bij woonwinkel Schippers Meubelen hebben we namelijk regelmatig onmisbare aanbiedingen lopen waar u eigenlijk wel van móet profiteren. Deze aanbiedingen kunt u op onze website vinden, maar als vanzelfsprekend ook in de woonwinkel zelf; wel zo makkelijk om direct even uit te testen of die bank of stoel wel écht lekker zit. Uniek meubilair voor een fijne prijs; wat wilt u nog meer?