Kasten op maat Twente

Een kast op maat bestellen in Twente? Neem een kijkje bij Schippers Lifestyle in Enschede. Binnen onze collectie vind je veel verschillende kasten die verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Nieuwsgierig naar onze collectie? Neem een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom in Twente. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een kast die past bij uw interieur!


»Of bekijk de collectie

showroomKasten op maat
Hoge kwaliteit
Betaalbare prijs
9,4| 114 Google reviews


Kasten geheel op maat

Een kast nodig in een specifieke maat? Geen probleem. Bij Schippers Lifestyle zijn bijna alle kasten verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

Zo is de stijlvolle Vitrinekast Eyeglass Oak verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende afmetingen. 

Vind u een mooie kast in onze showroom, maar heeft deze de verkeerde maat? Informeer naar de mogelijkheden bij onze woonexperts. Veel van onze artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo vindt u gegarandeerd een kast die past bij u!

Bekijk de kasten »


Uitgelichte producten Kom langs bij Schippers Lifestyle:

Dé Woonwinkel in Twente!

Voor een uitgebreide kasten collectie, veel wooninspiratie en professioneel woonadvies ga je naar Schippers Lifestyle in Enschede! Onze woonexperts denken graag met u mee over de inrichting van de woonruimte en helpen u bij het vinden van de juiste artikelen. 

Maak een afspraak of kom langs in onze sfeervol ingerichte showroom.