Met Pinksteren (28 en 29 mei) zijn wij gesloten. Dinsdag 30 mei staan we weer voor u klaar.

Hoekbank cognac combineren met kleuren

Een cognac hoekbank heeft als grote voordeel dat het prachtig kleurt bij vele kleurtinten die ook nog eens geheel in de mode zijn. Denk bijvoorbeeld aan groentinten, blauwtinten en petrol. Ook de kleuren oudroze en donkerrood combineren perfect met een cognac hoekbank. Dit maakt ook dat een hoekbank goed tot zijn recht komt in zowel een industrieel als een modern interieur. Zelfs in een retro interieur kunt u makkelijk een cognac hoekbank kwijt. In combinatie met jaren 50 en 60 meubels creëert u met een cognac hoekbank een speels geheel!

Sorteer op:

Hoekbank cognac: de voordelen

hoekbank cognac

In tegenstelling tot een bankstel of een 2 zits bank of 3 zits bank, geeft de hoekbank extra veel zitruimte door de hoek in de bank. De extra ruimte op deze plek maakt het heerlijk om weg te dromen met wat zachte kussens. Bovendien maakt de hoek dat u comfortabel kunt zitten met benen omhoog. Ook wat betreft de beschikbare ruimte heeft de hoekbank een groot voordeel. Door de opzet van de bank benut u de hoek van de kamer waardoor u ruimte wint.

Hoekbank cognac kopen bij Schippers Lifestyle in Enschede

Wilt u graag zien hoe een hoekbank cognac staat in een compleet interieur? Kom dan vooral naar onze toonzaal. Op een oppervlakte van ruim 1500m2 kunt u in alle rust zien en ervaren hoe een hoekbank cognac zit, voelt en tot z’n recht komt tussen andere meubelen. Ook kunt u bij ons terecht voor 2,5 zits banken en 3 zits banken. Wilt u graag persoonlijk advies voor uw interieur en woonwensen? Maak een afspraak met ons. We staan graag voor u klaar!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij cognac bankstellen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel