Het Anker banken  

De banken van Het Anker zijn naast comfortabel een verrijking voor het interieur. De banken zijn gemaakt van zeer duurzame materialen. Hierdoor zult u lang plezier hebben van het product.

Bekijk hieronder de banken van Het Anker en vind de bank die bij uw woning past. Wilt u de banken liever zelf komen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Enschede. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste bank.

Het Anker Bank

showroomRuime keuze
Hoge kwaliteit
Diverse bekleding opties
9,2| 103 Google reviews
Sorteer op:

Het Anker Banken 

De collectie van het Anker biedt een ruime keuze in verschillende stijlen banken. Dus of u voor een strak en modern design gaat of een klassiek en chique design meer bij u past, het veelzijdige aanbod biedt voor ieder wat wils. Zo vindt u gegarandeerd een bank die bij uw interieur past.  

Opties voor de banken

De banken van Het Anker zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Daarnaast zijn de banken ook samen te stellen naar uw wens. De meest banken zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen zoals de 2-zitsbank, 3-zitsbank, 4-zitsbank of hoekbank. Ook zijn er meerdere opties voor de kleur en bekleding van de bank. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten stoffen of lederen bekleding. Hierdoor kunnen wij de bank leveren die past bij de inrichting en stijl van de woonruimte.  

Het Anker Bank

Het Anker banken bij Schippers Lifestyle 

Bij Schippers Lifestyle vindt u meerdere modellen banken van Het Anker. Kom gerust langs in onze showroom om de verschillende modellen te bekijken en laat u inspireren door het ruime aanbod. Naast banken kunt u bij Schippers Lifestyle terecht voor andere meubelen. Onze showroom beschikt over ruim 2000 m² aan toonkamers vol stijlvolle stoelen, tafels, banken en meer. Daarnaast kunnen wij u voorzien van goed advies zodat u de juiste bank vindt voor in uw interieur.  

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamerstoelen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel