Anker meubelen kopen in Enschede

Op zoek naar een meubelzaak in Enschede waar u terecht kunt voor het kopen van Anker meubelen? Kom dan naar Schippers meubelen aan de Lenteweg 28 in Enschede! Bij Schippers Lifestyle vindt u meerdere meubelen van Het Anker. In onze toonzaal van ruim 2.000m2 kunt u bovendien meteen zien hoe Anker meubelen staan in een complete inrichting én kunt u het ongekende comfort van deze meubelen ervaren.

Sorteer op:

Anker meubelen: meerdere modellen 

Nebbiolo bank van Het Anker bij Schippers Lifestyle

Meubelen van Het Anker zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Nebbiolo bank. Deze prachtig ontworpen bank is van rundleder en stof gemaakt en is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Daarnaast is de bank beschikbaar in verschillende afmetingen: van love seat tot 5-zits bank en hocker. Nog een populaire bank is de 4-zits bank Bogart van Het Anker. Deze Africa lederen bank is een ware eye-catcher door de ambachtelijke afwerking. Op deze bank is het heerlijk ruim zitten! Ook de Bogart is verkrijgbaar in diverse stofsoorten, afmetingen en kleuren.

Het Anker meubelen

Meubelen van Het Anker staan erom bekend functie en vorm in balans te brengen. Ongeacht waar uw voorkeur naar uitgaat qua stijl of zitcomfort, Het Anker heeft altijd een passend meubel met een uitstraling die past bij uw interieur en wensen. Bij Schippers Lifestyle vindt u meerdere meubelen van Het Anker in verschillende modellen. Wilt u de Anker meubelen zelf komen bekijken? Maak een afspraak in onze toonzaal zodat we alle tijd voor u hebben!

Meer dan meubelen bij Schippers Lifestyle

Wist u dat u bij Schippers Lifestyle niet alleen terechtkunt voor Anker meubelen, maar voor veel meer? Bekijk bijvoorbeeld onze collectie 4-zits banken of onze collectie loungebanken. Ziet u op onze website niet de bank die u zoekt? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we met u mee! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel