2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Africa leder van Het Anker

Bent u op zoek naar een bank gemaakt van het karakteristieke Africa leder? Dan bent u bij Schippers Lifestyle aan het juiste adres! In ons aanbod vindt u verschillende banken die gemaakt zijn van dit prachtige Africa leder. Africa leder staat bekend om zijn stoere en natuurlijke uitstraling. Door het leer -dat een dikte heeft tot wel 1,5mm- op de juiste manier te onderhouden, heeft u een bank die jarenlang meegaat!

Wat is Africa leder?

Africa leder wordt vooral gebruikt voor banken van het merk Het Anker. Voor Africa leder worden Europese runderhuiden gebruikt. Het bijzondere aan dit leer is dat natuurlijke ‘schade’ als hoornsteken, krassen en lichte kleurverschillen zichtbaar blijven. Een authentieke ledersoort dus! Africa leder voelt extra zacht aan doordat het behandeld is met een mix van wax en olie.

Africa leder vlekken verwijderen

Het verwijderen van vlekken uit Africa leder moet voorzichtig gebeuren omdat sommige middelen het leer kunnen beschadigen. Bovendien maakt het een groot verschil of het om een vetvlek gaat of een andere soort vlek. Wilt u het beste advies voor eventuele vlekken in uw bank? Neem dan contact met ons op! We adviseren u graag.

Africa leder in onze toonzaal

Bent u nieuwsgierig geworden naar Africa leder, hoe het eruit ziet en hoe het aanvoelt? Kom dan vooral langs in onze toonzaal. Op een oppervlakte van maar liefst 2.000m2 krijgt u alle ruimte en tijd om verschillende interieurstijlen te bekijken. Zo ziet u ook meteen hoe een bank van Africa leder prachtig tot z’n recht komt!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij leren bankstellen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom