Meubelen in Enschede

Meubelen in Enschede

Voor de aller, aller, állermooiste en kwalitatief beste meubelen gaat u naar Schippers Meubelen aan de Lenteweg in Enschede. Naast het feit dat het meubilair wat u in onze grote woonwinkel tegenkomt ‘mooi’ en ‘kwalitatief goed’ is, zijn onze meubelen ook uniek, bijzonder en hebben zij ieder een eigen verhaal. Neem nou bijvoorbeeld onze brocante tafels en stoelen, of onze gigantische kloostertafels; stuk voor stuk meubilair met een rijke geschiedenis en een mooi verhaal. Maar ook tussen bijvoorbeeld onze bankstellen zitten unieke exemplaren, van bijvoorbeeld een aparte stof of van een opvallend groot formaat.

Design meubelen in Twente vinden?

Bent u op jacht naar de meest unieke design meubelen in de buurt van Twente? Voor dit soort bijzondere items heeft u het vást wel over om een stukje te rijden. U gaat tenslotte voor het mooiste en voor het bijzonderste design meubilair, niet? Bij woonwinkel Schippers Meubelen in Enschede vindt u deze! En ja, we weten het; Twente – Enschede is anderhalf uur rijden. Maar voor deze ietwat lange zit krijgt u dan ook zeker wat terug. In ruil voor deze afgelegde afstand krijgt u van ons ruim 1500 vierkante meter gevuld met unieke, design meubelen. Hier vindt u gegarandeerd het design meubilair van uw dromen!

  • Sfeervolle showroom (2000 M2) 
  • Unieke winkelbeleving
  • Vakbekwame verkopers
  • Bijpassende duurzame vloeren
  • 3 jaar garantie
  • CBW erkende meubelzaak

Voordelige meubelen in Enschede

Ook voor voordelige meubelen in Enschede bent u bij Schippers Meubelen aan het juiste adres. Onze kwalitatief zeer goede meubelen zijn namelijk regelmatig in de aanbieding. Een comfortabel bankstel voor de helft van de prijs, een mooie TV kast met 30 procent korting… Wie weet tikt u binnenkort ook wel een van onze spectaculaire aanbiedingen op de kop! Kom langs in onze grote winkel aan de Lenteweg in Enschede óf bekijk de aanbiedingen gemakkelijk vanaf uw huis op de computer. Het is maar net wat u het beste uitkomt!


Zie ook: Meubelwinkel Enschede en Eettafel Enschede


Design meubelen nabij Twente: wat nog meer?

Naast prachtige design meubelen vindt u bij Schippers Meubelen, op anderhalf uur rijden van Twente, ook vele andere meubelen. Deze vallen dan wel niet onder de noemer ‘design’, maar zijn hoe dan ook van de allerbeste kwaliteit. Wat voor meubelen u bij ons kunt vinden? Wat dacht u van mooie bankstellen, grote tafels en comfortabele stoelen? Of een praktisch bijzettafeltje, glazen vitrinekast of hip dressoir? Bij Schippers Meubelen zijn we werkelijk van alle markten thuis; voor welke kamer of in welke stijl u ook nieuw meubilair zoekt, onze winkel is het juiste start- én eindpunt van uw zoektocht!